Antena Căutare

Opaaa! Cum arătau jurații iUmor în sezonul 1?! Delia și Mihai Bendeac, cele mai nereușite ținute: „Aia e carpeta lu' mamaie?”

Ediția specială „iUmor - Povești de carantină” continuă cu câteva momente stânjenitoare pentru jurații show-ului. Delia și Mihai Bendeac, cele mai „ciudate” alegeri vestimentare din primul sezon.

Mihai Bendeac a fost primul care a recunoscut că primele zile pe platoul iUmor au fost încărcate de emoții și nesiguranță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Era o altă experiență, era ceva cu totul diferit de X Factor și de ce experimentasem pe TV. Mi-a plăcut pentru că e real, e asumat. Cu totul!”, a adăuat Delia.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Lăsând emoțiile firești ale oricărui început, Mihai Bendeac a atins un subiect sensibil: hainele!

Care au fost cele mai...interesante alegeri vestimentare ale primului sezon, inclusiv „carpeta de lux a lui mamaie”, în materialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor - Povești de carantină”.

Mihai Bendeac, simptome cumplite de coronavirus: „Dureri extrem de puternice! Am slăbit trei kilograme în 48 de ore”... Toate femeile pe care Mihai Bendeac le-a sărutat, pe scena iUmor. Minute intense, din toate cele opt sezoane, la un loc:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x