Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum fac amor și contabilii, mister desluşit! Dan Badea, explică punct cu punct: "Corporatriștii muncesc atât de mult, încât sexul a devenit programat în Excel"

De la fotabaliști, la contabili sau la magicieni, Dan Badea i-a luat pe toţi la rând. Dacă nu faci parte din aceste categorii sau vrei doar să afli lucruri noi, ia și învață.

De la fotabaliști, la contabili sau la magicieni, Dan Badea i-a luat pe toţi la rând. Dacă nu faci parte din aceste categorii sau vrei doar să afli lucruri noi, ia și învață.

Pentru că e băiat bun şi nu a vrut să îl lase la greu pe Coco Marinescu, domnul nostru şi-a prezentat numărul, iar juraţii au râs cu lacrimi. Subiectul? Sexul.

"M-am dus la bairam cu speranţa că o să fac dragoste şi, pentru că nu era frumos să te duci cu mâna goală, m-am dus cu un mare platou de salată boeuf, în mână". Frate, sala aia anulează orice dorinţă sexuală", povesteşte Dan Badea, cu hohote de râs pe fundal.

Iar de aici, a urmat o întreagă avalanşa de glume bune. Nici Bendeac nu a scăpat!

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Video