Antena Căutare

Cum poți să-l enervezi și să-l calmezi pe Cheloo în câteva minute: „Un om prost n-are cum să fie autoironic”

Marius Covache își face intrarea pe scenă pe acorduri de muzică țigănească. Cheloo ridică o sprânceană și se uită atent!

Marius Covache își face intrarea pe scenă pe acorduri de muzică țigănească. Cheloo ridică o sprânceană și se uită atent!

„Eu sunt un pic ceea ce în limbajul academic se chemă în Romania țigan și sunt foarte panicat când mă văd într-o sală plină cu români care uită toți la mine”, spune Marius Covache. Cheloo se va destinde. Marius Covache își va continua numărul. Cheloo râde. Marius Covache își va spune glumele în continuare. Bendeac râde și el. Delia la fel. „Mi se pare că autoironia este apanajul unui om inteligent, la fel, si simtul umorului. Un om prost n-are cum să fie autoironic, de fapt nici ironic, darămite autoironic”, declară Mihai Bendeac, iar Cheloo este total de acord cu el.

El e Gică, scafandrul din smântână, omul care și-a terminat numărul înainte de a-l începe!... Lovitură de teatru la iUmor. Mihai Bendeac a plecat din juriul emisiunii! Timp de câteva minute locul actorului a fost l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x