Antena Căutare

Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri. Cât de provocatoare este fosta concurentă de la iUmor

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, a luat cu asalt rețelele sociale după ce a publicat o imagine incendiară într-un sutien din lanțuri. Iată cât de bine arată focoasa blondină.

Colaj cu Cristina Șchiopu la iUmor Galerie
Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, a luat cu asalt rețelele sociale după ce a publicat o imagine incendiară într-un sutien din lanțuri. | Antena 1

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, face spectacol în mediul online cu formele sale provocatoare și superbele trăsături ale feței. Tânăra a devenit celebră prin conținutul pe care îl prestează pe platforma TikTok, unde publică des videoclipuri amuzante.

Pentru care au spirit al umorului dezvoltat, frumoasa olteancă s-a decis să își încerce norocul la iUmor. Aceasta a ajuns până în semifinala sezonului 9, după ce a impresionat jurații cu glumele sale spuse pe oltenește.

Chiar dacă nu a plecat acasă cu marele premiu, Cristina Șchiopu s-a ambiționat și a revenit pe micile ecrane ale televizioarelor în cel mai nou sezon al show-ului iUmor, sezonul 12. Prezența sa în platoul emisiunii i-a bucurat pe Cheloo, Delia, Mihai Bendeac și juratul surpriză al ediției, Mihai Petre.

Citește și: Cristina Șchiopu a purtat o rochie cu decupaj la spate. Fosta concurentă de la iUmor și-a lăsat la vedere posteriorul

Din aparițiile sale televizate putem observa că focoasa blondină preferă să se afle în centrul atenție. De asemenea, aceasta nu ezită să acapareze și toate privirile urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

Cât de sexy este Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri

De curând, fosta concurentă de la iUmor, a pus pe jar publicul masculin de pe rețelele sociale cu o postare de senzație. Tânăra s-a lăsat fotografiată într-un sutien din lanțuri, care i-a lăsat la vedere talia de invidiat și decolteul amplu.

Pentru a completa outfit-ul, Cristina Șchiopu a apelat la o pereche de pantaloni maro și o jachetă aurie. Un lucru este evident, piesele vestimentare i-au scos în evidență finele trăsături ale feței, dar și formele sexy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de mesaje, semn că este apreciată de foarte multe persoane din mediul online.

Citește și: Cristina Șchiopu, apariție seducătoare într-o rochie foarte scurtă și roșie. Cum s-a lăsat fotografiată la balcon

„Ești foarte frumoasă”, „Wow, ești foarte, foarte, foarte drăguță” sau „Wow, superbă!” sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și laude pentru modul în care Cristina Șchiopu își menține aspectul fizic.

Cu ce moment a revenit Cristina Șchiopu în sezonul 12 iUmor

Superba olteancă a revenit în noul sezon iUmor mult mai încrezătoare în forțele proprii și mai pregătită ca niciodată să facă show. Cristina Șchiopu s-a hotărât să impresioneze jurații cu un nou număr de stand-up comedy, însă spus mai lent de data aceasta.

„Mulțumesc că mi-ați dat curajul acesta să vin aici.Pentru voi preludiul e drumul cu mașina până la ea acasă (...) Mihai, am auzit că vrei să te însori. Eu zic să stai (…) liniștit”, au fost câteva dintre replicile savuroase ale concurentei, care au generat o avalanșă de aplauze și au strânit multe hohote de râs.

Un lucru este evident, Cristina Șchiopu s-a pregătit intens pentru numărul său de stand-up comedy, care i-a ieșit perfect. În urma momentului său, concurenta a primit 2xLIKE din partea juraților.

iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile... Vlad Barbu merge în finala sezonului 12 al emisiunii iUmor, de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x