Antena Căutare

Dan Bittman, glume acide în rafală: „Dan Badea e maestru în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fost însurat cu Lora!”

Seara a început cu teamă pentru jurații de la iUmor. Anunțați fiind de faptul că niște invitați speciali vor veni să-i ia la „roast”, aceștia nu au putut fi liniștiți. „Iar vin oameni, ne bucurăm că îi vedem dar ne e teamp de ce o să spună”, a declarat Cheloo.

Dan Bittman, glume acide în rafală: „Dan Badea e maestru în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fost însurat cu Lora!” Galerie
Dan Bittman

Primul invitat din această seară a fost Dan Bittman, care i-a surprins plăcut pe jurați, mai ales pe Cheloo, care a recunoascut că „este singurul om cu care am reușit să vorbesc la nivel maxim”.

Delia și Cheloo au reușit să îl cunoască pe Dan Bittman foarte bine, atunci când au format juriul de la Xfactor. Legătura dintre ei, formată atunci, s-a văzut și astăzi, pentru că ambii au fost foarte emoționați de prezența lui Bittman pe scenă.

Roast-ul cântărețului a început în forță: „Sunt Dan Bittman și am venit la iUmor!”. Acesta a început cu Cheloo și a mai destins puțin atmosfera: „Cheloo, nu știu dacă ți-am zis vreodată cât de mult de apreciez și te respect, nu ți-am spus nu? Poate data viitoare”. Detașarea pe care a avut-o Bittman a creat cadrul perfect pentru un roast de calitate, iar oamenii au râs cu poftă.

Dan Bittman, glume acide în rafală: „Dan Badea e maestru în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fost însurat cu Lora!”

Dan Bittman și Cheloo

Pentru Delia, Bittman a avutun compliment mascat într-o glumă spunându-i că: „dacă nu aveai talentul, vocea, frumusețea, umorul, ce ai fi fost? Cel mult Alexandra Stan”. Însăni Bendeac nu a scăpat de loviturile lui: „Bendeac,te urmăresc, știu tot ce faci, creezi comedie de atât de multă vreme încât ai terminat glumele de vreo șase ani”.

Și a continuat să-l atace pe Mihai doar ca să ajungă și la unul din prezentatorii emisiunii: „E un lucru minunat să faci dragoste, nu Mihai? Dar ce nu știi tu e că e mult mai tare când mai e cineva cu tine în pat, adică cu obiecte e destul de plăcut, dar parcă nu e totul. Eu știu asta de la Dan Badea, care e expert în obiecte neînsuflețite în pat, doar a fot însurat cu Lora”. Deși a spus câteva lucruri care au tăiat în carne vie, Dan Bittman și-a cerut scuze la final și i-a rugat pe jurați să nu se supere.

La final, Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a creat un moment stânjenitor spunându-i lui Dan Bittman că el are momente când îi cântă melodiile atunci când e singur. În acel momente, s-a întâmplat exact de ce îi era mai frică lui Mihai! Bittman l-a rugat să cânte câteva versurile din piesele lui! Desigur că de la emoții s-a făcut de răs, iar Delia a spus că „l-a jignit pe Bittman cântând așa prost”.

Delia, luată la “roast” de sora ei, Oana Cosânzeana: “La iUmor mi-am învins teama de a vorbi în fața publicului”... Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x