Antena Căutare

Dan Țuțu, cunoscut la birou și drept „Suleiman Tamponul”, i-a făcut praf pe jurații de la „iUmor” cu glumele sale! „Băi, era atât de slabă...”

Dan Țuțu este cel mai savuros concurent venit în prima ediție a sezonului cinci „iUmor”! Numărul său i-a cucerit definitiv pe jurați!

Dan Țuțu este cel mai savuros concurent venit în prima ediție a sezonului cinci „iUmor”! Numărul său i-a cucerit definitiv pe jurați!

Urcat pe scenă plin de încredere, concurentul a prezentat un număr inedit de stand up comedy, inspirat din viața de zi cu zi și din problemele bărbaților în raport cu...femeile!

„Am fost primul curier-tampon de după anii 90. La câte am cumpărat...Am fost poreclit în birou Suleiman Tamponul”, și-a început acesta numărul de glume!

Jurații s-au amuzat copios și au decis că Dan Țuțu merită să meargă mai departe în concurs! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi tot show-ul concurentului de la „iUmor”!

Și nu uita! Poți urmări cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” și online, pe platforma Antena Play!

„Bonasera, tu ești fata din Pipera care-i termini pe bărbați și iei banii la amanți” Mihai Marin i-a lăsat mască pe toți... Surpriză uriașă pentru Delia! „Nu putem să mai facem o dată scena, atunci când am o față?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x