Antena Căutare

De pe scena Campionatului Mondial de magie din Coreea de Sud, pe scena iUmor

Sergio Siepe, celebrul iluzionist originar din Argentina, revine pe scena iUmor, în cadrul celei mai noi ediţii a show-ului de la Antena 1, difuzată în această, de la 20:00.

De pe scena Campionatului Mondial de magie din Coreea de Sud, pe scena iUmor Galerie
De pe scena Campionatului Mondial de magie din Coreea de Sud, pe scena iUmor | Antena 1

Aflat pentru a doua oară pe scena emisiunii de umor, Sergio Siepe le-a dezvăluit juraţilor că între timp a câștigat un premiu important la Campionatul Mondial de magie din Coreea de Sud.

De pe scena Campionatului Mondial de magie din Coreea de Sud, pe scena iUmor

Sergio Siepe este originar din Argentina, locuiește în Italia de mulți ani și călătorește în întreaga lume cu numerele sale de magie. Și, pentru că, prima dată s-a simțit extraordinar la iUmor, el a decis să revină. Momentul spectaculos creat a fost și cu ajutorul unei pubele, iar la final, el a fost răsplătit cu ropote de aplauze și laude din partea celor patru jurați. „Asta este distracție! Da, foarte, foarte mișto!, a exclamat Vio, iar Cheloo a declarat:

Am privit cu interes, mie mi-a plăcut foarte tare și muzica, sunt pasionat de vals (...). Este un număr extraordinar! Parcă este viața mea!. Delia a ținut să puncteze şi ea: „E foarte greu să te lupți cu gunoiul, e ca-n viață, știi?!? Tu-l arunci și el te urmărește, vine după tine. A observat foarte bine Cheloo!. Prezentatorii s-au bucurat și ei de spectacolul făcut de Sergio Siepe și au comentat esența momentului. „Poate să fie ca o metaforă – davă vrei să interpretăm, este vorba despre omenirea care produce prea mult gunoi, a spus Dan Badea și, imediat, Șerban Copoț l-a completat: „Iar planeta se răzbună pe noi“.

Totodată, pe scena iUmor iluzionistul a dezvăluit ce premiu important a obținut recent. Am participat la Campionatul Mondial din Coreea de Sud, unde am câștigat locul 3 în lume, la micro-magie, a declarat Sergio Siepe.

Ediţia iUmor din această seară va fi deschisă de Mukinka, marele câștigător al sezonului 7 iUmor. Comediantul a venit cu poante pe mai multe subiecte și, desigur, râsetele nu au întârziat să apară. Momentul integral al lui Mukinka, dar şi concurenţii care vor urca pe scena iUmor vor putea fi urmăriţi în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Prezent în juriul iUmor, Vio va fi luat la roast de Cosmin Natanticu, Sorin Pârcălab și Vlad Dobrescu... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Mukinka i-a dat pe spate pe jurați cu glumele în „romgleză”. De ce neagă românii că ascu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x