Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

iUmor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Delia, Bendeac și Cheloo, ținta unor glume răutăcioase. Oase: „Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare!”

Oase a venit cu optimismul lui pe scena de la iUmor pentru a face roast de jurați. După ce a participat la Asia Express în sezonul 2, unde a și câștigat, este pregătit să ducă și acestă sarcină la bun sfârșit. 

Oase

Oase a început cu Bendeac spunându-i că „ești un mare actor și știu asta de la prietenii tăi, care știu asta de la tine!”. Și nu s-a oprit aici! Acesta a spus că: „Să mergi la Mihai Bendeac la teatru este ca și când mergi la prostituate pentru îmbrățișare!”

Nici pe Delia nu a uitat-o! Acesta i-a spus Deliei că abia așteaptă să o vadă participând la Asia Express, „nu de alta, dar poate așa mai lași și tu Sala Palatului liberă!”.

Singurul pe care l-a omis, a fost Cheloo, pe care, din frică sau poate din respect, nu l-a luat la roast și a încercat cumva să-l evite. Decizia lui Oase l-a ofensat pe cântăreț: „Nu-i contest calitățile de participant la Asia Express, dar domnul Oase a venit să facă roast tot despre colegii mei și tot cu coada între picioare!”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro