Antena Căutare

Delia, Cheloo și Bendeac, din nou în topul preferințelor! ”iUmor”, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment din România, din nou lider de audiență

Cea de-a doua ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara între orele 19.58 și 22.30, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, pentru a doua săptămână consecutiv, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 10.7 puncte de rating și 21.8 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 10.1 puncte de rating şi 20.7 % cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.29, peste două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Delia, Cheloo și Bendeac, din nou în topul preferințelor! ”iUmor”, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment din România, din nou lider de audiență

Dan Badea a fost invitatul special care a deschis ce-a de-a doua ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon și le-a ”făcut încălzirea” celor trei jurați. Cătă Dum a revenit în acest sezon tocmai din Anglia, deoarece, spune el încă mai are glume bune de spus. ”Nu știu dacă vă mai amintiți de mine: prostul care a căzut...”, le-a spus Cătă juraților, neputând să ignore momentul din sezonul 2 în care s-a împiedicat și a căzut la ieșirea din scenă. În numărul său de stand-up, Cătă a povestit despre joburile pe care a fost nevoit să le accepte pentru a face rost de bani, iar amintirile sale au provocat hohote de râs la ”iUmor”.

Delia, Cheloo și Bendeac, din nou în topul preferințelor! ”iUmor”, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment din România, din nou lider de audiență

”Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăța, eu mi-am amintit de tata! Închid ochii și îmi amintesc: în fața clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior. <Băi, nu e bine să faci asta, vino afară să își arăt eu! Doamnă, lăsați-mă că îi arăt eu!>”, a povestit Cheloo, asigurându-i apoi pe colegii săi jurați că nu pățea nimic după ce părăseau sala de clasă. ”În sfârșit, s-a deschis sezonul!”, a exclamat la final Cheloo. ”Băiatul acesta a început de la mic la mare și a terminat în forță”, a mai spus juratul ”iUmor”.

Și Mihai Bendeac a avut numai cuvinte de laudă, în timp ce Delia i-a mărturisit că a apreciat sinceritatea poveștii lui. ”Nu a părut un număr de spectacol pe care abia aștepți să îl termini, a fost implicat emoțional”, a spus Delia, astfel că Dum a primit toate voturile juraților.

”Doamna în verde” Ava a venit din Franța la ”iUmor” pentru a descoperi dragostea, dar dacă s-ar întâmpla să și câștige, ar înființa ”o asociație pentru persoanele care nu au nici frumusețe, nici umor”.

Femeie fatală și fachir, Ava a reușit să o facă pe Delia să râdă în hohotele încă de când a intrat pe scenă. ”Așa reacționez eu la feminitate extremă. Atât de băiețel sunt și atât de neobișnuită cu manifestări atât de feminine”, a povestit Delia, intrigată de mersul de felină al Avei.

Delia, Cheloo și Bendeac, din nou în topul preferințelor! ”iUmor”, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment din România, din nou lider de audiență

Gluma s-a îngroșat însă după ce, cu mișcări delicate Ava a început să înghită lame de ras, pe care le-a scos din gură atârnate de o ață la fel de verde ca rochia sa, apoi a mers pe cioburi de sticlă.

Cheloo a fost primul care s-a arătat interesat de pasiunea bizară a Avei și a întrebat-o de unde vine. ”Numărul dumneavoastră a fost educativ, sunt sigur că populația Europei va crește după ce va difuzat”, a spus Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac i-a spus acesteia că seamănă cu un personaj din ”Brigada diverse”. ”Oare ce mi-o fi trebuit mie să îi spun ei de rolul din BD?! Se uita femeia aceea la noi...”, s-a gândit apoi Mihai. Cert este că, la final, Ava a părăsit scena la brațul lui Cheloo și cu trei voturi pozitive în ”portofoliu”.

Mare admiratoare a lui Mihai Bendeac, Alina Handuc a venit de la Viena pentru că vrea să se mărite. ”M-am uitat la toate sezoanele. Au venit toate fetele pe scenă, le-a sărutat și m-am enervat foarte tare. Și m-am gândit să vin și eu, că acum sunt geloasă”, a mărturisit Alina. Și ca să își crească șansele, Alina a venit cu o surpriză care să le arate juraților că e pregătită de măritat: prăjiturele în care era sculptată fața lui Mihai Bendeac.

Delia, Cheloo și Bendeac, din nou în topul preferințelor! ”iUmor”, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment din România, din nou lider de audiență

Cu biscuiții nu a reușit însă să impresioneze, așa că Alina a fost nevoită să pluseze cu o poezie de dragoste.

”Este la ”iUmor” un prinț frumos, fermecător,

Pe el Mihai îl cheamă, toată lumea îl adoră

Este un actor faimos și e tare frumos

Uitându-mă la el mi-am dat seama că prințul mi-a furat inima!

Cu el eu vreau să trăiesc și pe el să îl iubesc

Lui îi e frică de căsătorie, singur îi place să fie!

Dar eu lui prințul meu vreau să-i schimb viața mereu

Este un vagabont, dar eu am să-l fac să-și bage mințile în cap

Ia uite pe cine am în față! E chiar prințul meu din vis!

Ce e, Mihai, te-ai speriat când de tine am vorbit?

Nu te speria, iubite, eu am să am grijă să îți bag mințile în cap!

Când la duș tu te vei duce, voi veni și eu cu tine, ca să știu că ești tu bine

Eu îți promit, Mihai, că gândurile tale de a te uita la alta vor dispărea!

Deci ce spui, Mihai, te-am convins să te faci băiat de casă?

Hotărâtă să obțină ceea ce și-a dorit, Alina l-a chemat apoi pe Mihai pe scenă, s-a așezat în genunchi și i-a oferit acestuia un trandafir de plastic în care se afla un inel. ”Dacă ne căsătorim, îl iau în Viena, că e viața mai bună. Muncește foarte mult, are nevoie de o pauză”, le-a mărturisit Alina celorlalți jurați.

La capătul acestei prestații, Mihai Bendeac s-a arătat impresionat. ”Mi se pare senzațional dacă spui că ai venit din Viena pentru mine...”, a spus juratul, care a fost astfel nevoit să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu poate accepta cererea în căsătorie. ”Îți dau cuvântul meu că primul motiv pentru care te refuz este că sunt împotriva acestui concept”, a declarat Mihai Bendeac.

Văzând însă că tânăra a devenit insistentă, juratul ”iUmor” a ieșit în pauză, urmat însă îndeaproape de aceasta, în timp ce, în urma lor, Cheloo și Delia se întreabau ce ar trebui să voteze în acest număr. În cele din urmă însă, Alina nu a reușit să îi fure nici inima lui Mihai, nici vreunul dintre voturile juraților.

Actrița Veronica Gheorghe a revenit pentru cel de-al doilea sezon la rând pentru a se... juca, după cum spune aceasta. De această dată, provocarea sa a fost de a încerca să îl vadă dezbrăcat pe Mihai Bendeac printr-un joc. Mai exact, bancuri pe dezbrăcate. Intrat în joc, Mihai Bendeac nu a găsit însă glumele foarte amuzante și chiar a fost dezamăgit că Veronica a venit pregătită pentru acest scenariu și avea suprapuse mai multe straturi de haine.

În cele din urmă, resemnată, Veronica a făcut o altă mărturisire. ”Eu chiar nu știu de ce am vrut să te dezbrac pe tine, deoarece ceea ce mă atrage la tine sunt buzele”, a spus actrița, apoi l-a sărutat pe Mihai.

În mod neașteptat, juratul ”iUmor” a mărit miza și i-a arătat acesteia cum ar fi trebuit să arate acest sărut. Întrebată la final cum a fost, Veronica s-a arătat satisfăcută: ”Are niște buze senzuale, da, sărută bine! Ar trebui să încerce toate fetele!”.

Din păcate, eforturile actriței au convins-o doar pe Delia să îi acorde un vot, astfel că Veronica Gheorghe nu a trecut în etapa următoare.

Antonina Coloseeva, o casnică din Chișinău, a fost cea care l-a convins pe Bendeac să răspundă provocării sale, la finalul unui număr de twerk în făină. Încurajat de colegii săi, Delia și Cheloo, actorul a plonjat în făină aruncată pe toată scenă și a imitat mișcările celebrului dans. Delia însă, care a încercat în repetate rânduri să îl deprindă pe Mihai cu stilul, s-a arătat nemulțumită. ”I-am arătat, dar nu se lipește nimic de el... nici făina!”, a spus jurata.

Dar dacă mișcările lui Bendeac nu au fost pe măsura așteptărilor, cele ale Antoninei au obținut cele două voturi necesare pentru ca aceasta să intre la votul prin intermediul aplicației ”iUmor”.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

"Pe el Mihai îl cheamă / Toată lumea îl adoară". Bendeac, cerut în căsătorie, de o tânără domniță: "Eu lu... Publicul a votat și a decis! Cătă Dum este cel de-al doilea câștigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”! A ajuns în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x