Antena Căutare

Delia, mesaj critic ce i-a revoltat pe fani! Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am cuvinte”

Delia este una dintre cele mai cunoscute și urmărite artiste din România, aceasta având aproximativ două milioane și jumătate de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Recent, cântăreața a reușit să își surprindă fanii cu o postare complet neașteptată, în care a publicat un mesaj critic.

Delia, mesaj critic ce i-a revoltat pe fani! Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am cuvinte” Galerie
Delia, jurata emisiunii „iUmor” de la Antena 1 (sursa foto: Instagram)

Deși frumoasa jurată a emisiunii „iUmor” ne-a obișnuit cu fotografii făcute prin numeroasele sale vacanțe sau cu selfie-uri de senzație, iată că de data aceasta Delia i-a lăsat mască pe toți cu faptul că a luat atitudine, la scurt timp după ce România a aflat de cazul adolescentei de 12 ani din Târgu Jiu, care a fost bătută, scuipată și umilită de către alte tinere de aceeași vârstă.

Delia și-a uimit fanii de pe Instagram cu un mesaj critic

Se pare că imaginile înfiorătoare cu umilința îndurată de copilă a uimit inclusive artiștii.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Delia a luat atitudine și a transmis fanilor săi un mesaj critic în privința celor întâmplate, îndemnând totodată oamenii să spună stop violenței și fenomenului de bullying. Pentru cei care nu știu, România ocupă un loc fruntaș în topul țărilor cu cele mai multe cazuri raportate de bullying.

Delia, mesaj critic ce i-a revoltat pe fani! Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am cuvinte”

Mesajul publicat de Delia pe Instagram (sursa foto: Instagram)

Mesajul publicat de Delia pe Instagram (sursa foto: Instagram)

„Nu am cuvinte....efectiv! E socant!!!! Niste fetite capabile de atata violenta!!! Asta e #beyondeducation !😱😱😱 #stoptheviolence #stopbullying ‼️‼️

Așa cum era de așteptat, mesajul de pe Instagram postat de Delia a devenit viral imediat și a adunat peste noapte aproximativ cincizeci de mii de reacții și numeroase comentarii.

citește și: Jurații „iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență, în noul sezon iUmor! Ne vedem duminică, de la ora 20:00, la Antena 1

„Eu nu m-am putut uita la toată filmarea. Este SOCANT ce se întâmpla. Nu exista nimic bun in chestiile astea”, „Sa se faca macar dreptate , pentru asemenea fapte exista scoala de corectie si amenzi usturatoare parintilor”, „ Doamne fereste 🤦‍♀️😭”, „ 😨😨😨nu pot sa cred că există asa ființe, ele nu se pot numi oameni😥”, iată doar o parte dintre reacțiile fanilor revoltați de incidentul semnalat de artistă, pe Instagram.

Pe celebra Delia o puteți vedea vineri, începând cu ora 20:30, în noul sezon al super show-ului „X Factor”! Duminică, fanii o pot vedea tot la Antena 1, în sezonul 9 „iUmor”!

Sezonul 9 iUmor revine cu un show de zile mari, la Antena 1

În această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric! Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Jurații „iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență, în noul sezon! Ne vedem duminică, de la ora 20:00, la Antena 1... Mihai Bendeac, poza cu una din cele mai importante femei din viata lui. Reactia fanilor: "Sunteti frumosi amandoi&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x