Antena Căutare

Ela Voineag s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up“

În urma celui de-al patrulea episod de audiții iUmor, la votul publicului au intrat Claudia Moroșanu, Fachirul din Periș care a performat alături de Sorin Ion, artiștii Ansamblului „Valea Prahovei“, cei din grupul Les Zabloks, Toader Bordei și Ela Voineag. Cele mai multe voturi le-a obținut actrița de 37 de ani și, astfel, și-a adjudecat un loc direct în finala sezonului 14 a show-ului de umor.

colaj foto cu ela voineag si juratii emisiunii iumor Galerie
Toți cei aflați la masa juriului au apreciat momentul Elenei Voineag, la iUmor | Antena 1

Sâmbăta aceasta, alți concurenți din țară și de peste hotare vor încerca să obțină câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo. Cu ce momente au venit, despre ce sunt glumele pregătite de Ana-Maria Calița, invitatul special din următorul episod iUmor și pe cine va impersona Nicodim Ungureanu după ce a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla în cadrul ediției care va fi difuzată sâmbătă, 11 martie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ela Voineag a făcut senzație cu numărul său de stand-up comedy, la iUmor

Elena Voineag și-a început numărul de stand-up dezvăluind cum a decis, de fapt, să se încrie în cursa pentru marele premiu al emisiunii iUmor. Desigur, povestea a fost presărată cu autoironie. „Eu venisem în vizită acum o săptămână și cineva din domeniu m-a văzut și a întrebat: «Ce se întâmplă, mă? A venit Voineag ca să vă ia banii?» Și am zis: «Ce idee! Dacă au alții încredere în mine că pot să vă iau banii, de ce să nu îi ascult?» (...) Gurile rele ar fi zis că am ars niște etape în această meserie, iar alte guri au zis: «Mamă, ce talentată e!»“, a declarat actrița, care a avut și câteva glume acide la adresa juraților și prezentatorilor.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 februarie 2023. Ela Voineag, roast acid la adresa lui Cortea și Bordea

În timpul roast-ului a fost iertat doar magicianul Robert. „Și la Bordea au intervenit schimbări! Nu mai este cea mai cunoscută asistentă TV, este cea mai cunoscută asistentă TV care are o asistentă TV”, a spus Ela Voineag, stârnind hohote de râs în sală.

Actrița și-a încheiat numărul prezentându-l tuturor pe câinele ei, Igor Voigean, despre care a spus cu ironie în glas că este următorul concurent iUmor și, totodată, viitor jurat al show-ului de umor. „Vreau să vorbesc primul, pentru că tremur de emoție. Adio, Ela Voineag! Ela Voineag a murit! După părerea mea, astăzi, s-a născut o stea!”, a declarat Cheloo, după care a părăsit masa juraților și s-a retras într-un colt al platoului. Delia a explicat imediat gestul rapperului: „Când e sensibil, pleacă!“. „Foarte fain! Mi-a plăcut foarte mult!“, a jurizat Nelu Cortea, după ce a luat-o la întrebări pe concurentă, pentru că „l-a desființat“ cu ironiile sale.

Concurenta a fost copleșită de emoții în clipa în care jurații și-au dezvăluit voturile: a obținut 4 thumbs up. „Este preferata mea! Știu că va fi în finală!“, a mărturisit Delia la testimonial, iar Cheloo a precizat: „Cred că a fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up din acest sezon“.

Sâmbăta aceasta, jurații iUmor vor analiza momentele altor concurenți care cred că merită să fie în cursa pentru marele premiu al show-ului. Cine va intra la votul publicului, dar și ce surprize se vor mai petrece, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu ... Ana-Maria Calița, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de mamă spirituală în fața juraților iUmor. Cheloo, impresionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x