Antena Căutare

Emanuel Bighe merge direct în finala iUmor, în sezonul 12

Audițiile sezonului 12 iUmor au continuat și duminica trecută cu o nouă serie de momente spectaculoase.

emanuel bighe la iumor sezonul 12 Galerie
Cei patru jurați ai ediției, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și Carmen Tănase, juratul-special, au descoperit un nou talent în stand-up, în persoana lui Emanuel Bighe. | Antena 1

Cei patru jurați ai ediției, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și Carmen Tănase, juratul-special, au descoperit un nou talent în stand-up, în persoana lui Emanuel Bighe.

Standardele juraților în analizarea numerelor de stand-up comedy de pe scena iUmor sunt din ce în ce mai mari, însă ediția trecută un concurent a depășit orice așteptare.

Emanuel Bighe i-a impresionat pe jurații iUmor în ediția 7

Actor de profesie, Emanuel a intrat în scenă încrezător și plin de energie și şi-a început numărul de stand-up cu o discuție despre salariile actorilor, cucerindu-i iremediabil chiar și pe cei mai exigenți jurați cu momentul lui. „În sfârșit avem un moment de stand-up adevărat”, a dezvăluit Cheloo. Foarte încântată de ceea ce a ascultat și a văzut, Delia a afirmat: „Am descoperit un nou talent în stand-up comedy”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost reacția lui Cheloo

„Țineți minte acest nume (Emanuel Bighe). Vă dau cuvântul meu de onoare că aveți de ce. În ultimii șase ani nu îmi aduc aminte să fi rămas cu gura căscată la un număr de stand-up. Este absolut fascinant ce ai făcut pe scenă și nu știu dacă tu realizezi asta”, a comentat Mihai Bendeac. Numărul concurentului a fost și pe placul celor de acasă care l-au votat în număr foarte mare și astfel Emanuel Bighe a ocupat cel de-al șaptelea loc din finala sezonului 12. Audițiile iUmor vor continua duminica viitoare, de la ora 20.00, cu o nouă ediție de audiții și un nou jurat surpriză.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doinița Oancea, roast-ul de zile mari care a stârnit hohote de râs. “Ce faci, măi mămi... Mihai Petre, al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x