Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Cine sunt cei 13 concurenți finaliști din Sezonul 9

Iată că am ajuns foarte aproape de finala iUmor 2020. Ultimul finalist a fost votat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și s-a alăturat celor 12 concurenți deja calificați.

Finala iUmor 2020. Cine sunt cei 13 concurenți finaliști din Sezonul 9 Galerie
Giorgiana Lupu in finala Iumor 2020

După lungi audiții și două semifinale foarte intens disputate, iată că jurații au decis cine va merge în finala iumor 2020.

Ne apropiem cu pași repezi de finala Iumor 2020. Cei mai amuzanți concurenți vor păși pe scenă pe 20 decembrie și vor încerca să convingă juriul și apoi publicul că merită să câștige marele premiu.

Numai unul va fi desemnat câștigătorul iUmor, sezon 9

Publicul va decide câștigătorul, dintre cei cărora Delia, Mihai Bendeac și Cheloo le va da 3 like-uri.

Ela Voineag a primit 3 LIKE-uri în semifinala de săptămâna trecută și a ajuns în finala iumor 2020.

Vezi momentul Elenei Voineag aici

În a doua semifinală, Fachirul din Periș a fost votat de jurați și a ajuns în Finala iUmor 2020.

Vezi momentul Fachirului din Periș aici


Giorgiana Lupu în finala Iumor 2020. „M-am născut în pușcărie”. Giorgiana Lupu, moment viral la „iUmor”. Bendeac: „Ai șanse să câștigi acest sezon”

Giorgiana Lupu a făcut senzație în a doua ediție din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 cu un număr special de stand up comedy inspirat din anumite aspecte din viața sa.

Tânăra este din Bacău și, chiar dacă a avut o viață cu perioade dificile, umorul este cel care a făcut-o să depășească orice obstacol.

Vezi aici momentul Giorgianei Lupu


Gabriela Porumbacu în finala Iumor 2020. Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

Îmbrăcată în negru și sigură pe ea, concurenta Gabriela Porumbacu a apărut în fața juraților dornică să discute despre cel mai mare complex pe care îl are: înălțimea sa.

De la început a precizat faptul că are o înălțime de 1m 85cm, iar acest lucru i-a pus mari probleme în relațiile interumane.

În viziunea lui Mihai Bendeac, Gabriela Porumbacu a descris perfect mentalitatea femeilor: "Aș vrea să fiu și eu înaltă ca tine!", "Tu te poți îngrășa oricât că nu se vede".


Vezi aici momentul Gabrielei Porumbacu


Petre Dănuț Irinel în finala Iumor 2020. Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac

Petre Dănuț Irinel a venit cu unul dintre cele mai bune numere de stand up la "iUmor", sezonul 9. Acesta a mai fost și în sezonul 8 și s-a numărat printre ultimii finaliști.

A intrat pe scenă cu foarte multe emoții, însă a reușit să surprindă cu apariția lui încă din prima clipă. Juraților nu le-a luat prea mult timp să își dea seama cine este și ce potențial talent are.

Cei trei jurați au rămas plăcut surprinși de apariția senzațională a concurentului. "Număr extraordinar de stand up comedy, demn de aplauzele tuturor. Chiar sunt fanul lui!", a spus Cheloo, încântat de moment.

Vezi aici momentul lui Petre Dănuț Irinel

Alin Georgescu în finala Iumor 2020. Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume despre căsătorie: "E o minune să scapi cu viață după 50 de ani!"

Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume cu și despre căsătorie. Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui.

Alin Georgescu se mândrește că e bănățean. Concurentul a ales să îmbrace un tricou pe care scrie ''I am, adică mi-s bănățan''.

Bănățeanul de la iUmor ''s-a plâns'' de căsătorie, despre care spune că se aseamănă cu războiul.

Vezi aici momentul lui Alin Georgescu


Mădălin Ghioc în finala Iumor 2020. Momentul făcut de Mădălin Ghioc pe scena iUmor i-a impresionat pe jurați. Mihai Bendeac: "Ești foarte, foarte mișto!"

Topul asemănărilor dintre București și Bacău, la care nu te-ai fi gândit niciodată. Mădălin Ghioc, show unic pe scena iUmor

Mădălin Ghioc a reușit să facă un număr senzațional pe scena iUmor, în sezonul noul sezon. Cu textul în față, cu spatele la jurați și cu imagini care rulau pe ecran, concurentul a reușit să facă o comparație pe cinste între orasul din care provine, Bacău și orașul în care s-a mutat, București.

Oamenii care se închină la "sfântul asfalt" și cursele de cai ilegale au dat startul unui număr excepțional: "Bine, mă!", spune Mihai Bendeac în timp ce se ridică în picioare și îl aplaudă.

Vezi aici momentul lui Madalin Ghioc

Cristi Manolescu în finala Iumor 2020. Cristi Manolescu la iUmor. Batman al umorului românesc, concurentul a evoluat în sezonul 9


Cristi Manolescu a revenit la iUmor pentru a-i convinge pe jurați de talentul său, chiar dacă e introvertit.

Chiar dacă este introvertit, Cristi și-a depășit limitele pe scena iUmor. Concurentul a stârnit aplauze furtunoase și râsete în rândul juraților.

"Mi se pare de departe cel mai bun număr de one-line din acest sezon! Nu ai fost niciodată atât de bun precum în seara asta", a exclamat Bendeac.


Vezi momentul concurentului aici

Mihai Tasici în finala Iumor 2020. Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale! Reacția de milioane a lui Cheloo: „Mestre, tu ești?!”

Mihai Tasici a venit în sezonul 9 al emisiunii „iUmor” pentru a demonstra tuturor că se pricepe de minune la glume și la stand up comedy!

În culisele show-ului „iUmor” de la Antena 1, Mihai Tasici a dezvăluit mai multe despre el. Am aflat astfel că a fost când slab, când gras și că mereu rudele îi spuneau să renunțe la a mai spune glume, fiindcă nu este amuzant.

Ambițios din fire, acesta a decis să își ia inima în dinți și să vină la emisiune pentru a demonstra tuturor că s-au înșelat și că el are umor din plin!

Vezi aici momentul lui Mihai Tasici


Ștefan Nistor în finala Iumor 2020. Ștefan Nistor, un alt fel de show la iUmor. De ce și-a pus Cheloo mâinile în cap

Chiar dacă nu a smuls hohote de râs din partea juraților, Ștefan Nistor, actor de meserie, a făcut show la iUmor și a obținut trei like-uri.

”Anul trecut am fost la o altă emisiune de talente, mai puțin sărăcăsioasă, și la momentul postat de ei pe internet, cel mai apreciat comentariu a fost acesta: ”Ăsta a încurcat Românii au Talent cu iUmor”, și-a început el prestația de la iUmor.

Vezi aici momentul lui Ștefan Nistor

Andrei Ungureanu în finala Iumor 2020. Un moment de autoironie la iUmor: "Cât a fugit bătrânica aia, nu a fugit toată viața ei". Cheloo: "Putem face o piesă împreună"

Andrei suferă de sindromul Tourette și i-a pus în mare dificultate pe toți la început.

Dan Badea și Șerban Copoț nu au știut cum să se poarte, însă au scos-o la capăt până la final.

A început să-și facă clipuri pe TikTok și așa a fost descoperit de producătorii iUmor.

Mihai Bendeac a încercat să nu râdă, însă nu a reușit să se abțină prea mult: "M-am întors spre public, dar nu mai știu ce semn le-am făcut. Apoi mi-am dat seama că el așa tratează această treabă și a venit să ne facă să râdem."

Vezi aici momentul lui Andrei Ungureanu

Iasmina Negrea in finala Iumor 2020. Iasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

Iasmina Negrea a urcat pe scena iUmor plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați.

Iasmina, concurenta iUmor, se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok unde postează mereu video-uri amuzante. Frumoasa blondă în vârstă de 20 de ani vine din Timișoara și e gata să îi ia la rost pe jurații iUmor.

Când a urcat pe scenă, Delia a recunoscut-o imediat.

Vezi aici momentul Iasminei Negrea

Biba Struja în finala Iumor 2020. Biba Struja, un moment electrizant la iUmor. Concurentul a șocat publicul cu talentul său

Concurentul Biba Struja, o apariție neașteptată, nu a venti să facă glume. Biba e înzestrat cu un dar rar.

Jurații au fost uimiți, iar publicul a exclamat până la sfârșitul numărului. De asemenea, Mihai Bendeac a fost ales de Biba să îi fie asistent pe scenă.

Biba a devenit omul Fulger, fiind capabil să aprindă becuri, să fiarbă un ou și să prăjească un crenvurșt. Juratul nu a fost electrocutat, cum se aștepta, dar a trebuit să țină în mână o baghetă îmbibată în soluție inflambilă, care s-a aprins instant atunci când a apropiat-o de pielea lui Biba.

Vezi aici momentul lui Biba Struja


Câștigătorul finalei iumor 2020 va fi decis de cei de acasă prin SMS. Concurenții care primesc 3 LIKE-uri de la jurați vor putea fi votați prin SMS.

Vezi o super galerie foto cu toți cei caer au ajuns in finala Iumor 2020

Multă baftă tuturor!

S-a decis al doilea finalist al acestei ediții iUmor! Cine a convins juriul să îi ofere un loc în marea finală... Semifinala iUmor, lider de audiență! 13 concurenți se vor lupta duminică, în finala sezonului 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x