Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Sezonul 9 își alege câșigătorul pe 20 decembrie, la Antena 1

După un sezon 9 plin de momente care mai de care mai amuzante, iUmor 2020 își va alege câștigătorul pe data de 20 decembrie, de la orele 20:00.

Jurații și prezentatorii iUmor, pregătiți de Marea Finală Galerie
Când va avea loc Marea Finală IUmor. Concurenții sunt pregătiți să intre în cursa pentru marele premiu

Încă un sezon iUmor se apropie de sfârșit. Cei mai amuzanți dintre cei amuzanți vor păși pe scenă pe data de 20 decembrie și vor încerca să convingă publicul că merită să câștige.

Numai unul va fi desemnat câștigătorul iUmor, sezon 9. Publicul va decide câștigătorul, dintre cei cărora Delia, Mihai Bendeac și Cheloo le va da 3 like-uri.

Elena Voineag este câștigătoarea semifinalei din 6 decembrie. Mai mulți concurenți care în audiții au obținut doar 2 like-uri din partea juraților au ajuns în această semifinal, votați fiind de public. După prestația fiecăruia, Delia, Cheloo și Bendeac au decis dacă oferă sau nu like. Jurații ar fi trebuit să decidă finalistul dintre cei cu trei de like-uri, însă Ela Voineag a fost singura cu trei like-uri, ceea ce a însemnat că alegerea finalistului a fost lipsită de dificultate.

Cine sunt concurenții care merg în Finala iUmor 2020

Astfel, Ela Voineag se va întâlni în Marea Finală iUmor cu ceilalți preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea Drăgan. Lor li se va adăuga încă un concurent care va primi voturile juraților pe 13 decembrie, de la 20.00, la Antena 1, în a doua Semifinală.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din casă?”

În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Cine sunt câștigătorii celor 8 sezoane de iUmor de până acum

Sezonul 8 al concursului și premiul iUmor de 20.000 de euro a fost câștigat de Edi Vacariu, iar sezonul cu numărul 7 de Mukinka. Irene Boclincă a fost câștigătoarea sezonului 6, iar Andrei Cojocaru câștigătorul sezonului 5. În sezonul 4 a câștigat Ana-Maria Calița, în sezonul 3 a câștigat Doina Teodoru, în sezonul 2 Maria Popovici, iar Victoria din primul sezon a aparținut lui Vlad Grigorescu.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Invitata specială Adriana Trandafir a interpretat-o pe Maria Tănase și i-a luat pe jurați „la roast”

iUmor este competiția care, așa cum a spus Mihai Bendeac, a schimbat viețile unora dintre concurenți, întrucât aceștia au devenit comedianți mai cunoscuți decât erau înainte, după participarea la iUmor.

Tocmai de aceea, juratul se așteaptă ca participanții să vină bine pregătiți, iar când nu se întâmplă acest lucru, Bendeac este extrem de dezamăgit.

De-a lungul competiției s-a întâmplat ca Bendeac să mai ceară câteva minute de glume din partea concurenților de pe scenă. Unii au făcut față cu brio acestei provocări, dar alții au întâmpinat un blocaj.

Citește și: Mihai Eminescu, judecătorul suprem pentru jurații iUmor: Ce te legeni, Cheloole!

Vom vedea cât de bine pregătiți vor fi cei mai buni dintre concurenții sezonului 9 iUmor, pe data de 20 decembrie, de la orele 20:00.

Semifinala iUmor, lider de audiență! Elena Voineag merge în finala sezonului 9... A doua semifinală iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x