Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Ștefan Nistor a făcut spectacol pe scenă:"De ce alegeți ținta ușoară mereu?"

În finala "iUmor" sezonul 9, Ștefan Nistor a făcut spectacol și i-a luat la roast pe cei trei jurați, care au fost impresionați de glumele lui.

Ștefan Nistor a venit încrezător și cu mai mult curaj în finala sezonului 9 "iUmor". Acesta a pregătit un moment senzațional cu glumițe despre Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Concurentul nu se așteaptă să câștige marele premiu, însă dacă va reuși acest lucru, Ștefan își dorește să fie un moment unic și surprinzător pentru el.

În audiții, Ștefan Nistor a făcut un roast fiecărui membru al juriului, dar și prezentatorilor, iar în finală a venit cu un roast puternic asupra Deliei, care a rămas surprinsă de potențialul lui.

Citește și: Ștefan Nistor, un alt fel de show la iUmor. De ce și-a pus Cheloo mâinile în cap​

Ștefan Nistor va lupta în marea finală alături de Mihai Tasici, Ela Voineag, Fachirul din Periș, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea, Biba Struja.

Ștefan Nistor, show spectaculos în finala "iUmor"

Se pare că Ștefan Nistor a venit mai pregătit ca niciodată în finală. Acesta a mărturisit că a pregătit de acasă un roast de 15-16 minute, însă era mult prea lung și a mai scurtat din el.

Concurentul a făcut 10 minute de show și a adus cele mai multe zâmbete pe fața juraților și a publicului.

La finalul numărului, Mihai Bendeac s-a ridicat de la masa juriului și l-a aplaudat furtunos pe Ștefan Nistor. "Mi s-a părut în top 3 cei mai buni, foarte tare!", a spus juratul, plăcut surprins de momentul spectaculos al concurentului.

Delia a rămas uimită de profesionalismul lui Ștefan Nistor și de faptul că nu a avut un roast puternic și despre Cheloo, juratul care a înspăimântat concurenții iUmor.

Citește și: Gluma pe care nu ai auzit-o la TV. Ce a răspuns Ștefan Nistor la întrebarea "Ce să nu spui când te întrerupe Cheloo"​

Artista a mers în culise pentru a vorbi cu concurentul. "De ce vă este ma frică de Cheloo? De ce alegeți ținta ușoară mereu?", l-a întrebat pe Ștefan Nistor.

Ștefan Nistor a primit 3 x LIKE și merge direct la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Jasmina Negrea, număr de stand-up care l-a surprins pe Mihai Bendeac: "Plângi?"... Finala iUmor 2020. Petre Dănuț Irinel a făcut un gest neașteptat:"lasă vrăjeala şi cavalerismul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x