Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Darisian Ștefan Luncanu, număr de magie de excepție. “A reușit să mă lase cu gura căscată”

Darisian Ștefan Luncanu a revenit pe scena iUmor gata să ia publicul cu asalt. Numărul lui din această seară promite să fie spectaculos.

darisian stefan luncanu la iumor 12 Galerie
Darisian Ștefan Luncanu a revenit pe scena iUmor gata să ia publicul cu asalt. Numărul lui din această seară promite să fie spectaculos. | Antena 1

Darisian a lăsat emoțiile deoparte și a urcat pe scena iUmor. La început s-a prefăcut că a uitat numărul, dar apoi le-a povestit juraților că s-a pregătit multe luni pentru această finală și e sigur pe el.

Darisian, numărul de magie care i-a uimit pe toți

“Copilul pentru care Mihai Bendeac era pregătit să devină tată”, a spus Darisian despre el, după cum îți amintea că i-a mers în audiții atunci când i-a cunoscut pe jurații iUmor.

Darisian a zis că nu poate să îl vadă pe Mihai Bendeac ca pe un tată și i-a explicat juratului și de ce.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Verdini, mentalistul care i-a purtat pe jurați în Islanda. Ce s-a întâmplat pe scenă

“Ambii mei tați se iubesc enorm, dar apreciez intenția”, i-a transmis Darisian lui Mihai Bendeac.

Darisian, în vârstă de 20 ani, este un magician de excepție. El s-a apropiat de jurați și a rugat-o pe Delia să aleagă un pachet de cărți. Delia a ales pachetul galben, iar la Mihai Bendeac a rămas pachetul roșu.

Pe cărțile roșii erau scrise locații, iar pe cele galbene erau scrise acțiuni. Darisian i-a zis Deliei să aleagă o carte, iar jurata a ales 3 de treflă. Mihai Bendeac a ales 9 de inimă negră. Deci, au ales o acțiune și o locație. Ce au ales jurații ducea la stat în mâini pe acoperiș.

Pe pagina lui de Instagram, Darisian postase un videoclip pe care el l-a numit predicție. Darisian stătea în mâini pe acoperiș.

“Ăla a fost beton făcut”, a zis Delia când a văzut video-ul.

Pentru următorul număr Darisian a ales un număr de atenție pentru toată sala. Cheloo a trebuit să aleagă o bilă colorată pe care era scris un număr. Cheloo a ales o bilă albastră pe care scria 36. Cei din sală au primit cartonașe cu numere.

Concurentul iUmor i-a rugat pe cei din public să se gândească la un personaj, la o vedetă. Darisian a rugat persoana care avea numărul 36 pe cartonaș să se ridice, iar Darisian a încercat să ghicească personajul.

Băiatul din public a ales Florin Ristei și pe table din scenă a apărut scris Florin Ristei. Cumva Darisian și Florin Ristei au făcut schimb, iar Florin Ristei a apărut în persoană în spatele tablei pe care scria numele lui.

Jurizare Darisian Ștefan Luncanu în finala iUmor sezonul 12

Darisian i-a uimit complet pe jurații iUmor cu numărul său de magie, iar aceștia s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude.

“Stai că i-ați dat viața peste cap”, a zis Florin Ristei de pe scenă pentru Mihai Bendeac.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roast Battle între Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru

Mihai Bendeac s-a dus în public să vorbească cu băiatul care l-a ajutat pe Darisian să facă numărul cu Florin Ristei. Juratul voia să verifice dacă nu e trucat totul și că el nu e actor. Mihai Bendeac l-a pus pe Florin, cel din public, să jure că nu e un aranjament.

Juraților nu le venea să creadă la ce număr de magie au luat parte.

“Îți dai seama dacă zicea Florin Salam mă făceam de râs?”, spune Florin Ristei pe scenă.

“Deci tipul ăsta care îl joacă pe Florin Ristei, foarte bine îl joacă”, a zis Dan Badea în culise.

Mama lui Darisian se afla în public, iar Mihai Bendeac s-a emoționat când a văzut-o.

“Am văzut zeci, sute de numere de magie. Pe unele dintre ele le-am deslușit. Contează prezentarea, trebuie să ne lași gură cască. (…) Și tu ai reușit să faci asta 100% în seara asta”, a zis Mihai Petre.

Darisian Ștefan Luncanu a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit. Darisian Ștefan Luncanu poate fi votat cu textul "DARISIAN" la 1313.

Finala iUmor, sezonul 12. Dragoș Stan, numărul "melancomic" care i-a întristat pe jurați. “Mulțumim că ne-ai î... Finala iUmor, sezonul 12. Zsolt Rozsnyai, glumele care nu i-au atins pe jurați. "Nu reușești să dai cu energie un t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x