Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Emanuel Doduț, roast-ul incendiar pe ritmuri de rap cu care a luat scena cu asalt. "Te-ai regrupat bine"

Emanuel Doduț, rapper-ul cu glume în versuri, s-a întors pe scena iUmor în finală, în sezonul 12 pentru un număr incendiar.

emanuel dodut la iumor sezonul 12 Galerie
Emanuel Doduț, rapper-ul cu glume în versuri, s-a întors pe scena iUmor în finală, în sezonul 12 pentru un număr incendiar. | Antena 1

Emanuel Doduț a venit astăzi cu o serie de glume despre Cheloo și un roast care probabil îl va uimi pe Cheloo.

Emanuel a intrat în scenă gata să facă roast pe ritmuri de rap. Bucuros să îi vadă pe jurații iUmor, el le-a spus că e fericit să fie în finală în carne și oase.

Emanuel Doduț, roast-ul pe ritmuri de hip hop care a zguduit scena

“Aoleu, să vezi scandalu dracu acum”, a zis Mihai Bendeac care și-a amintit cum Emanuel Doduț a fost luat la întrebări de Cheloo la finalul numărului lui din audiții.

“Ești copilot. Mi-ai putea arăta durmul? Într-adevăr s-a scumpit pâinea. Dacă ți-o fură unu?”, a zis Emanuel către Cheloo în timp ce juratul iUmor îl privea pe sub cozorocul șepcii.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Verdini, mentalistul care i-a purtat pe jurați în Islanda. Ce s-a întâmplat pe scenă

Următoarea luată la roast în versuri a fost Delia, despre care Emanuel a spus că sigur nu are forme, dacă alege să poarte haine largi și că dacă ar scoate o piesă cu Lordana e posibil să nu mai aibă la fel de mult succes pentru că au îmbătrânit.

“Dânsa nemachiată e ok, Lejer Iliescu ar putea fi fiul ei”, a zis concurentul iUmor despre Loredana.

Emanuel a avut și un moment de autoironie.

“Să vă zic de mine. Super nefolositor precum Ilona și Drăgulin în emisiunea iUmor. Nu am neamu mare, frate, dar nici de sărbători n-am atâția invitați câți aveți voi, să mor”, a zis concurentul iUmor.

Delia l-a rugat să se ia și de Mihai Petre, iar Emanuel a făcut free style, uimindu-I pe toți cu versurile.

Jurizare Emanuel Doduț la finala iUmor sezonul 12

“Eu am o problemă, îți spun, cu roast-ul ăsta dus la extreme despre mame, doamne, domnișoare, nu rezonez deloc. (…) Nu mi s-a părut funny”, spune Mihai Petre.

“Nu pot să nu apreciez că te-ai regrupat foarte bine în momentul în care ți s-a dat un task într-un moment atât de important pentru tine”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Eu cred că dacă ajungi la votul publicului, poți câștiga”, i-a transmis Delia.

“Habar n-aveți ce faceți”, le-a zis Cheloo colegilor săi.

“Eu sunt în cumpănă că nu știu ce să fac, nu știu cum să abordez, nu prea mă pricep. Dă-mi tu o soluție. Explică ce a fost bun”, a mai completat Cheloo.

“Dar ia-o ușor, ia-o cu nașterea, familia, copiii”, i-a zis Mihai Bendeac concurentului iUmor care avea de dat multe explicații pentru Cheloo.

Cheloo a avut un nou interogatoriu pentru Emanuel, iar jurații au votat.

Emanuel Doduț a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Zsolt Rozsnyai, glumele care nu i-au atins pe jurați. "Nu reușești să dai cu energie un t... Finala iUmor, sezonul 12. Radu Giurcă a impresionat jurații iUmor cu autoironia sa: “Numărul a făcut burtă la un moment ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x