Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Micutzu, invitatul special a luat cu asalat scena cu un număr de stand-up inedit. “Domnu Pikachu”

Micutzu, invitatul special, din finala iUmor sezonul 12, a urcat pe scenă pregătit cu un număr de stand-up incendiar.

micutzu la iumor sezonul 12 Galerie
Micutzu, invitatul special, din finala iUmor sezonul 12, a urcat pe scenă pregătit cu un număr de stand-up incendiar. | Antena 1

Micutzu a început să vorbească despre faptul că s-a terminat pandemia. El își amintește exact cum a încheiat ultima zi de carantină.

Micutzu și-a amintit de personajul Pikatchu din desene animate și și-a imaginat cum ar pronunța acest nume Constantin Tudor Popescu.

“Domnu Pikachu, v-ați făcut bilă la Snagov”, a zis Micutzu.

Micutzu a vorbit despre toate variantele de coronavirus și cum a încercat să rețină denumirile. Pentru a reține Omicron, el a făcut o paralelă cu Optimus Prime. Gluma lui a stârnit hohote de râs.

Micutzu, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs

“Eu așa aveam încredere, că noi, poporul român, o să avem și noi propria noastră variant. Dezamăgitor, nu am avut. Puteam să o numim și noi cum voiam. De exemplu, bășina porcului”, spune Micutzu.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, Bucșă!"

Micutzu povestește că abia fumase și se uita la știri și a văzut o știre cu un violonist care era operat pe creier. Pacientul cânta în timp ce era operat pentru ca medicul să știe dacă îi afectează creierul.

Acum Micutzu se gândea că dacă el ar fi să sufere o operație pe creier, nu ar avea ce să cânte, decât dacă l-ar lăsa medicul să bată la darabană.

“Stai, tată, că o bat pe asta”, a zis Micutzu, stârnind hohote de râs.

Micutzu se gândea că ar putea să pățească asta în timp ce era singur în casă. Era doar cu cei doi câini ai săi. Cățeii voiau să sune la poliție pentru că știau că vor rămâne fără mâncare și apă dacă moare stăpânul lor.

Comediantul a povestit și cum a prins drag de un câine polițist în aeroport, după ce el fumase un joint acasă.

“Ne bucurăm când vine, pentru că el sfințește locul”, spune Delia.

“Trebuia să avem și un invitat pe măsură”, spune Dan Badea.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu, o scenetă de excepție:"Îmi place ce fac acești oameni"

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Roxana Chiperi, prințesa războinică i-a uimit pe jurați... Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu este câștigătorul sezonului 12 iUmor. A primit marele premiu de 20.000 euro. Cum a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x