Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu este câștigătorul sezonului 12 iUmor. A primit marele premiu de 20.000 euro. Cum a reacționat

Finala iUmor, sezonul 12 a fost una incendiară, iar cele mai mari emoții s-au dezlănțuit atunci când cei 5 finaliști au așteptat pe scenă rezultatul final.

Mihai-Radu-în-finala-iUmor-cu-premiul-în-mână Galerie
Finala iUmor, sezonul 12 a fost una incendiară, iar cele mai mari emoții s-au dezlănțuit atunci când cei 5 finaliști au așteptat pe scenă rezultatul final. | Antena 1

Sezonul 12 iUmor a ajuns la final, iar emoțiile celor 5 finaliști, care au primit cel puțin 3 X LIKE din partea juraților iUmor, au început să crească înainte de a afla rezultatele.

Din cei 13 finaliști, Radu Giurcă, Dragoș Stan, Claudia Amuzica, Zsolt Rozsnyai, Darisian Ștefan Luncanu, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Scuze Noi, Roxana Chiperi, Rikito Watanabe, Vlad Barbu, Eduard Moise și Mihai, au rămas doar 5 finaliști și anume, Radu Giurcă, Mihai Radu, Claudia Amuzica, Roxana Chiperi și Darisian Ștefan Luncanu.

Finala iUmor, sezonul 12, o seară incendiară

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor a fost unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 a adus în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care a asista și a analizat numerele unei zile întregi de filmare.

Citește și: 13 concurenţi vor încerca să câștige sezonul 12 iUmor și premiul de 20.000 de Euro, duminică, de la 20:00, la Antena 1

Momentele de magie, de teatru, stand-up, roast acid sau glume extrem de savuroase au stârnit hohote de râs în public, dar și la masa juraților. Telespectatorii au urmărit cu mare atenție fiecare concurent din această seară, iar după ce jurații au dat verdictul, alegând 5 finaliști, publicul telespectator a trebuit să voteze câștigătorul.

Emoțiile au fost copleșitoare pentru cei 5 finaliști care au rămas pe scena iUmor în finala iUmor sezonul 12, alături de cei doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț.

După ce prezentatorii iUmor au spus STOP VOT, publicul a fost cel care a decis. Publicul telespectator a avut la dispoziție 20 minute pentru a-și vota preferatul la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, cu textele "MIHAI", "DARISIAN", "RADU", "ROXANA" și "CLAUDIA".

Mihai Radu este marele câștigătorul sezonului 12 iUmor

Prezentatorii au acordat premiul în valoare de 20.000 euro câștigătorului iUmor, iar publicul a fost în extaz, aplaudând puternic performanța acestuia.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu, vizibil entuziasmat de vestea pe care a primit-o din partea lui Dan Badea și Șerban Copoț.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos care a uluit

Finala iUmor, sezonul 12. Micutzu, invitatul special a luat cu asalat scena cu un număr de stand-up inedit. “Domnu Pikac... Cine este Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor. Cum a devenit celebru pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x