Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Rikito Watanabe a venit cu glume savuroase despre Mihai Bendeac.“Nu mi se pare normal că ești în finală”

În finala iUmor sezonul 12, Rikito Watanabe a urcat pe scenă extrem de emoționat, dar le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și a reușit să ajungă în finală.

rikito watanabe la iumor 12 Galerie
În finala iUmor sezonul 12, Rikito Watanabe a urcat pe scenă extrem de emoționat, dar le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și a reușit să ajungă în finală. | Antena 1

Cu textul pregătit Rikito a mărturisit că se bucură de faptul că a ajuns în finală. El a avut un mesaj pentru Mihai Bendeac.

“Să știți că și la noi bărbații se epilează pe mâini și pe picioare ca să de deosebească de femei”, a zis Rikito stârnind hohote de râs.

Concurentul iUmor a vorbit și despre un obicei mai puțin cunosut din Japonia atunci când o femeie și un bărbat fac dragoste.

Rikito Watanabe i-a atras atenția lui Mihai Bendeac cu glume despre el

Apoi a continuat cu ceva în japoneză și nu le-a tradus nimic juraților, tocmai pentru că a spus că ei asta așteptau. Când i-a spus unui client de la restaurantul său că a ajuns în finala iUmor, aceea persoană i-a spus “du-te-n moașă-ta pe gheață”, iar Rikito a crezut că trebuie să se înscrie la Dancing on Ice.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor

Finalistul iUmor a mai avut un mesaj pentru Mihai Bendeac.

“Sper să întâlnești o fată frumoasă, să vă luați căsuță cu curte, unde să plantezi flori, ca să ajungi la sapă de lemn. Și dacă faceți copii, să nu îi bateți. Am auzit că aveți obiceiul ăsta, că ai dat în mintea copiilor”, a zis Rikito.

Jurizare Rikito Watanabe în finala iUmor, sezonul 12

“În emisiune nu e important cum ești primit, ci ește important cum ești dat afară. (…) Important e să vă explic cum e treaba cu moașă-ta pe gheață”, a zis Cheloo, care a vrut să vină cu o lămurire pentru concurentul iUmor.

Cheloo a crezut că vorba e cu moaștele pe gheață, nu moașa care moșește un copil atunci când vine pe lume.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Eu am crezut că se referă la moaște. Maică-mea e de vină. (…) Și nu am știut niciodată până astăzi. Mamă, ce frumos. M-am iluminat”, spune Cheloo.

“Riki, mie mi se pare că în audiții sigur ai fost o apariție extrem de plăcută și extrem de simpatică. Nu cred totuși că numărul tău era pentru finală. Să știi că unele idntre lucrurile pe care le-ai spus chiar au fost foarte comice. (…) Ai o prezență extrem de pozitivă și te felicit”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Mie mi-au plăcut glumele cu și despre Bendeac. (...) Tu ai umor pentru că vii idn Japonia și încerci să vorbești română corect”, a zis Mihai Petre despre numărul lui Rikito.

Rikito Watanabe a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Eduard Moise, glumele care au stârnit hohote de râs. “Mie mi se pare că ai foarte mult talent&... Finala iUmor, sezonul 12. Dragoș Stan, numărul "melancomic" care i-a întristat pe jurați. “Mulțumim că ne-ai î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x