Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Vlad Barbu, stand-up demn de o finală. “Și mie mi s-a părut că are ceva din Micutzu"

Vlad Barbu, concurentul iUmor care le-a acaparat atenția juraților iUmor în audiții cu glumele sale, s-a întors pentru un număr incendiar în finala iUmor.

vlad barbu la iumor sezonul 12 Galerie
Vlad Barbu, concurentul iUmor care le-a acaparat atenția juraților iUmor în audiții cu glumele sale, s-a întors pentru un număr incendiar în finala iUmor. | Antena 1

Vlad Barbu simte că faptul că a ajuns în finală e o confirmare pentru el că e pe drumul cel bun când vine vorba de stand-up.

Concurentul iUmor a spus că are nevoie să își schimbe stilul de viață pentru că știe că s-a îngrășat și toți apropiații săi îi atrag atenția asupra acestui lucru. De aceea, el a încercat să caute o sală unde să facă sport, dar e contrariat atunci când vede ce nume de săli există în București.

Vlad Barbu, despre lupta sa de a slăbi

Lui i se pare că toate aceste nume de săli ridică ștacheta prea sus.

“Hai că coborâm un pic ștacheta asta. (…) Eu vreau să mă duc la o sală Mănânc Desert, dar Nu Mai Plâng Sub Duș Gym, Urci Până la Etajul 4, dar Nu Mai Gâfâi 3 Ore Gym”, a zis Vlad Barbu, stârnind hohote de râs.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Alin Burlacu, autoironia cu care nu i-a impresionat pe jurați. “N-a fost seara ta”

Vlad a vorbit despre filmele străine care se filmează în România și cum actorii reușesc să găsească imediat adresa, deși ei nu au fost niciodată în țara noastră și au locuit 25 ani în America.

“Arată-mi o scenă cu Nicholas Cage care e în pasaj la Unirii”, spune Vlad.

Dacă tot era la capitolul filme, el a spus că îl deranjează filmele porno pentru că nu I se pare sexy lucrurile sugerate acolo de actori.

“La mine e un pic ciudat pentru că se aude chestia asta “Haa””, a mai zis concurentul iUmor.

El a povestit că a întâlnit o femeie care părea să îl placă destul de mult.

“Mi-a zis: Ce-mi place să te aud cum respiri! În comparație cu ce? (…) Am convertit prima necrofilă din București?”, se întreba Vlad atunci când și-a făcut o nouă iubită.

Concurentul iUmor a mărturisit că îi e frică de gâște, iar Delia a recunoscut că și ei îi este teamă.

“Acum chiar sper că nu sunt gâște în sală”, a spus Vlad Barbu.

Jurizare Vlad Barbu în finala iUmor, sezonul 12

Jurații iUmor s-au amuzat teribil la unele dintre glumele lui Vlad, iar Mihai Bendeac s-a ridicat în picioare să îl aplaude.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

“Să știi că ești extraordinar de uman așa. (…) Se citește pe fața ta faptul că ești un om care are probleme și întrebări. (…) Un tip dubios în sensul bun, în sensul funny, în sensul nostim”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Și mie mi s-a părut că are ceva din Micutzu. Momentul a avut suișuri și coborâșuri, dar frământarea asta a ta, obstacolul. Ești sincer și apreciez asta”, a zis Mihai Petre.

“Ai avut cu adevărat un număr de umor cu bulină. Eu mă bucur, sunt un om răutăcios”, a zis Cheloo.

“Cel mai important e ca în etapa asta în care suntem să dăm șansă oamenilor cu talent”, a zis Delia.

Vlad Barbu a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Claudia Amuzica, în rochie de mireasă, pregătită pentru Mihai Bendeac: “Casă de piatră!”... Finala iUmor, sezonul 12. Roxana Chiperi, prințesa războinică i-a uimit pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x