Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Zsolt Rozsnyai, glumele care nu i-au atins pe jurați. "Nu reușești să dai cu energie un text”

Zsolt Rozsnyai a revenit pe scena iUmor în finala iUmor sezonul 12 și promite o serie de glume bune.

Zsolt Rozsnya la iumor 12 Galerie
Zsolt Rozsnyai a revenit pe scena iUmor în finala iUmor sezonul 12 și promite o serie de glume bune. | Antena 1

Zsolt Rozsnyai, concurentul pe care Delia l-a confundat cu Messe Silviu, a revenit pe scena iUmor. Concurentul iUmor nu părea că e prea entuziasmat pentru că el trăiește de 12 ani în Austria și acolo oamenii nu sunt foarte veseli.

Zsolt Rozsnyai, numărul de stand-up care nu a ajuns la jurați

“Nu știi când sunt nervoși, nu știi când glumesc. Ei sunt poker face”, a povestit Zsolt.

La scurt timp după ce a aflat că merge în finala iUmor, a fost călcat de mașină și a luat asta ca pe un semn. Soția lui i-a spus că va fi un comediant foarte bun, dar într-o altă viață.

Citește și: Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

Pentru că nu știa limba română, el fiind ungur, a început să citească foarte mult pentru a o învăța.

“Oare Pinocchio își cunoștea lungul nasului?”, se întreba Zsolt.

El a început să joace șah și a ajuns la adolescență când a reușit să își facă o iubită. Zsolt a zis că a întâmpinat multe probleme când și-a găsit primul job.

Jurizare Zsolt Rozsnyai în finala iUmor, sezonul 12

Jurații nu erau pregătiți ca el să încheie așa rapid numărul de stand-up și își doreau mia multe glume. Cheloo l-a rugat să le mai povestească ceva despre el.

“E un moment oportun să te cunoaștem”, a zis Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

Zsolt a spus că e căsătorit și are doi copii și pentru el e o victorie personală faptul că a ajuns până în finala iUmor.

“Simt că ușor ușor intru într-un soi de atac de panică și că îmi pierd mințile pentru că au fost foarte multe numere extrem de plictisitoare. (…) Astea sunt momentele în care încep să patinez. (…) E un aer foarte puternic de civilie în cee ace faci. (…) N-a fost foarte prost”, spune Mihai Bendeac.

“A fost prost!”, a strigat Cheloo, care încerca să traducă.

“Mi-au plăcut unele lucruri. Ai un comic de limbaj fantastic pe alocuri. (…) Minusul arfi că nu livrezi bine. Nu reușești să dai cu energie un text”, i-a transmis Mihai Petre.

Zsolt Rozsnyai a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Darisian Ștefan Luncanu, număr de magie de excepție. “A reușit să mă lase cu gura căscată”... Finala iUmor, sezonul 12. Emanuel Doduț, roast-ul incendiar pe ritmuri de rap cu care a luat scena cu asalt. "Te-ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x