Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Cine sunt finaliștii iUmor. Cei 5 se luptă pentru marele premiu de 20.000 de Euro

Finala iUmor se pregătește să își adjudece marele câștigător! După o seară de gală presărată cu momente umoristice pentru toate gusturile, în „joc” au mai rămas doar 5 pretendenți ai merelui premiu, care au reușit să primească numai voturi pozitive din partea juriului și au cucerit pe deplin publicul. Doar unul dintre ei va primi însă trofeul sezonului 13 iUmor.

Ei sunt cei 5 finaliști iUmor! Se luptă pentru marele premiu în valoare de 20.000 de Euro

Antena 1/iUmor

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor da: „Start vot!“. La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Iată cine sunt finaliștii! Fiecare dintre ei a obținut câte 4 Like-uri din partea juraților și are șansa de a pleca acasă cu marele trofeu.

Dragoș Mitran a deschis finala iUmor

Dragoș Mitran este comediant de profesie, făcând parte și dintr-o trupă de profil, „Niște oameni”. iar în seara de gală iUmor, sezonul 13, experiența de scenă l-a ajutat să prezinte un număr la înălțime.

Concurentul a „salvat ziua” în timpul preselecțiilor cu momentul său, iar jurații au avut așteptări. În locul glumelor presărate cu umor negru, în finală, Dragoș Mitran și-a conturat numărul în jurul campionului nostru la înot, David Popovici, iar momentul a fost savuros.

Vladislav Sliusarenco a adus umorul de calitate din Moldova

Finala iUmor l-a prins pe Vladislav Sliusarenco mai pregătit ca oricând, iar glumele concurentului au stârnit la final o declarație neașteptată din partea lui Cheloo.

Vladislav Sliusarenco și-a demonstrat încă o dată talentul de comediant, pregătind un moment de stand-up comedy demn de marea finală iUmor. Ajutat și de accent, Vladislav a inclus în numărul său și glumele sale clasice despre Chișinău, orașul său de proveniență, demonstrând din plin puterea umorului fin din Moldova.

Bia TRS, stand-up savuros despre orientarea ei sexuală

Bia TRS a pus din nou în scenă rețeta care a făcut-o celebră pe TikTok și în preselecțiile iUmor, de data aceasta însă în marea finală. Glumele despre orientarea ei sexuală și-au urmat cursul, fiind împachetate într-o manieră amuzantă, cu doza perfectă de autoironie.

Jovială, optimistă, și cu o „aură bună”, Bia TRS a urcat pe scena iUmor mai încrezătoare ca niciodată, în marea finală, cu noi glume ce vizează orientarea ei sexuală. Concurenta a povestit, cu mult amuzament, mai multe întâmplări personale care au luat naștere tocmai din cauza înfățișării sale.

Ivan Liulenov, moment memorabil în finala iUmor

Cu nelipsita chitară și al său farmec, Ivan Liulenov a prezentat pe scena iUmor, în marea finală de această dată, un alt „experiment” umoristic, cu mai multe elemente, printre care muzică, dans și deja mult așteptatele declarații de dragoste pentru Delia.

După ce a cucerit și semifinala cu numărul său muzical inedit, Ivan Liulenov a revenit în marea finală iUmor cu un moment la fel de efervescent, care a ridicat din nou sala în picioare.

A avut doar o zi la dispoziție să pregătească marele moment, după ce a aflat că a câștigat semifiala, însă s-a ridicat la nivelul așteptărilor și în seara de gală de duminică, 4 decembrie 2022. Momentul special cu versuri „deocheate”, care numai rostite de el ar putea să fie total lipsite de ofensă, a ridicat din nou sala în picioare.

Remus Iosub a depășit așteptările în finala iUmor

„Bombardierul” preferat al publicului, cu numele de scenă „Ramore” și sub interpretarea lui Remus Iosub, a pregătit pentru marea finală iUmor un moment umoristic plin de substraturi ascunse sub textul trivial rostit cu limbajul de cartier.

Remus Iosub s-a întrecut pe sine în marea finală și a prezentat pe scena iUmor, în marea finală, întreaga „istorie” a societății bombardierelor de astăzi, împletită cu câteva teorii ale conspirației pe care le-a ironizat.

„Bombardierul” care a făcut furori pe TikTok nu s-a lăsat mai prejos nici în seara de gală, iar prestația a fost la înălțmime, părând că Remus și-a perfecționat și actul actoricesc.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub, despre istoria societății „bombardierilor”. Momentul a depășit aștep... Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul iUmor. A plecat acasă cu 20.000 de Euro...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x