Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul iUmor. A plecat acasă cu 20.000 de Euro

Remus Iosub (Ramore) a câștigat marea finală a sezonului 13 iUmor, din 4 decembrie 2022, finală în care s-a luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro cu alți 4 concurenți. Jurații au fost impresionați de numărul său, ca ulterior, votul publicului să îl desemneze câștigătorul iUmor sezonul 13! 

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul iUmor. A plecat acasă cu 20.000 de Euro Galerie
Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul iUmor. A plecat acasă cu 20.000 de Euro

Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul sezonului 13 iUmor, din 4 decembrie! Concurentul i-a cucerit din prima pe Delia, Cheloo, Costel și Mihai Petre, dar şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor l-au făcut câștigătorul acestui sezon.

Finaliștii seoznului 13 iUmor au fost Dragoș Mitran, Vladislav Sliusarenco, Bia TRS, Ivan Liulenov și Remus Iosub, însă doar unul dintre ei a fost desemnat cel mai bun comediant de către telespectatori!

Remus Iosub (Ramore) este câștigătorul iUmor sezonul 13, din 4 decembrie 2022. Remus Iosub (Ramore) pleacă acasă cu cecul în valoare de 20.000 de euro

Remus Iosub (Ramore) este cel care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al treisprezecelea câștigător iUmor, oferind votul lor prin SMS 1313.

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, care a pus în lumină talentul unic de comediant. Finala iUmor 2022 a adus telespectatorilor momente de comedie și roast-uri spectaculoase.

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectatorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele câștigător.

Cum s-a votat în finala iUmor

Finala iUmor a fost înregistrată, însă, votul telespectatorilor a avut loc live, după ce Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat startul votului. Publicul telespectator a putut alege marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea au dat: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii au anunțat că s-a încheiat procesul de votare, au dezvăluit cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care a plecat acasă cu cecul în valoare de 20.000 de Euro.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub, despre istoria societății „bombardierilor”. Momentul a depășit așteptările

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Cine sunt finaliștii iUmor. Cei 5 se luptă pentru marele premiu de 20.000 de Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x