Antena Căutare

Gabriel Militaru a revenit pe scena „iUmor” cu un număr de stand up comedy cu și despre Diavol

 În ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, unul dintre cei care au făcut stand up comedy a fost Gabriel Militaru, un concurent care a revenit pentru a demonstra că e bun la făcut glume!

Gabriel Militaru a revenit pe scena „iUmor” cu un număr de stand up comedy cu și despre Diavol Galerie
Gabriel Militaru, concurent în sezonul 9 „iUmor”

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pe Gabriel Militaru l-am mai văzut pe scena „iUmor”, în sezonul anterior. De data aceasta, tânărul a venit costumat cu mantie și coarne și a interpretat, cu multă atitudine, rolul ales: Scaraoțchi sau Diavolul!

Cu un număr surprinzător de stand up comedy, „vechea cunoștință” a emisiunii „iUmor” a făcut un număr de stand up comedy surprinzător.

Gabriel Militaru s-a întors la emisiunea iUmor

„Acest as al umorului morbid se întoarce și ne servește un colt de Iad. Chiar și Al Pacino a fost umbrit cu această ocazie”, a mărturisit Cheloo, văzând numărul pregătit de concurent.

Apoi a urmat jurizarea și cel care a părut că taie aripile lui Gabriel Militaru a fost chiar Mihai Bendeac, care i-a făcut observații și a încercat să-i explice tânărului unde a greșit și ce trebuie să îmbunătățească.

Pentru numărul său de stand up comedy, Gabriel Militaru nu a primit voturile necesare pentru a merge în etapa următoare din emisiunea „iUmor”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Amalia Popescu s-a trezit cu soțul pe scenă, la „iUmor”! Ce surpriză au avut jurații emisiunii... Roxana Condurache l-a fermecat pe Mihai Bendeac în sezonul 9 „iUmor”! „Știu că nu-ți plac fetele frumoase și inteligente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x