Antena Căutare

VIDEO: George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! „Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici ajung”

Așa cum ne-a obișnuit, George Țintă a întrat direct în pâine imediat cum a intrat pe scena de la iUmor. Glumele lui scurte au bucurat juriul.

Din experiența lui de viață, George a prezentat atât juriului cât și publicului o serie de glumițe care i-a amuzat copios. Acesta a vorbit despre fosta lui iubită, despr sărbători și despre bunica lui! Toate glumele fiind amestecate și pline de umor.

„I-am cumpărat bunicii mele un telefon de ultimă generație și am întrebat-o dacă vrea și o husă la el. Mi-a răspuns că nu, pentru că deja a pus un mileu peste el”, a spus George.

VIDEO: George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! „Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici ajung”

George Țintă

Juriul a fost încântat de apariția lui Țintă pe scenă, astfel că Bendeac a mai cerut câteva glume după ce George se pregătea să încheie momentul.

Cum nu se putea altfel, acesta a primit trei like-uri și astfel merge la vot. Îl puteți vota pe George Țință prin SMS la 1313 după Start Vot.

VIDEO: Patrick Cottet Moine a făcut din nou show pe scena de la iUmor! Cheloo: „Este un scai, o râie venită din Franța”... VIDEO: Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor! „Ne-o asumăm maxim, e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x