Antena Căutare

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!”

umor

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!” Galerie
Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!”

Sezonul 8 al emisiunii iUmor va avea premiera sâmbătă 22 februarie, de la ora 20:00. Până când vei avea ocazia să râzi în hohote cu noii concurenți, însă, îți propunem să revezi unul dintre cele mai inedite momente din istoria show-ului de la Antena 1, moment ce l-a amuzat copios pe Cheloo.

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”

De-a lungul celor șapte sezoane iUmor au existat multe momente memorabile, însă unul dintre cel mai inedit a fost, fără doar și poate, cel al lui Ionuț Rusu, care a venit pe scena emisiunii de la iUmor cu o altă versiune a rugăciunii ”Tatăl Nostru”, una altfel, ce l-a cucerit instant pe nimeni altul decât pe Cheloo.

Cunoscut pentru exigența cu care judecă fiecare număr din emisiunea concurs, Cheloo a avut și momente de... slăbiciune. Juratul iUmor a fost la un pas să leșine de râs în momentul în care Ionuț Rusu, unul dintre cei mai apreciați concurenți din istoria show-ului, a prezentat un număr în care s-a rugat în diferite moduri, în funcție de provinciile României.

Mukinka, câștigătorul iUmor, este îndrăgostit de România: “Am venit din curiozitate, dar mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă”

Vezi întreg momentul în clipul de mai sus și nu uita: iUmor, sezonul 8, va avea premiera la Antena 1, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00!

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”... Începe iUmor, sezonul 8. Delia și Mihai Bendeac au rupt internetul în două, cu o filmare de câteva secunde! Înregistrare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x