Antena Căutare

Ionuț Țigănescu s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor

O nouă sesiune de terapie prin comedie a fost asigurată în cadrul celui de-al cincilea episode iUmor, când juraţii au trimis la votul publicului un număr spectaculos, realizat de cuplul de peste hotare, Alexia și Martin de la The Mysterious Crew, Romanticul X, Sorin Onea și Ionuț Țigănescu.

Ionuț Țigănescu s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor Galerie
onuț Țigănescu s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor | Antena 1

Imediat ce votarea s-a încheiat, cel din urmă concurent și-a adjudecat cele mai multe voturi, astfel că, el s-a calificat în finala sezonului 14 a emisiunii.

Sâmbăta aceasta, altă serie de participanți va intra în cursa pentru premiul de 20.000 de Euro. Care sunt momentele cu care vor încerca să obțină minim 3 like-uri și pe cine va impersona Doina Teodoru după ce a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla în cadrul ediției care va fi difuzată sâmbătă, 18 martie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ionuț Țigănescu a pregătit pentru audițiile acestui sezon iUmor un roast de excepție la adresa sistemului. În timpul numărului, concurentul a lansat „o replica acidă“ la adresa lui Cheloo. „Președintele a ţinut un discurs în care a spus că românul din diaspora, în caz că va exista un atac, are 14 zile la dispoziție să se întoarcă înapoi în România, că dacă nu ne bagă la pușcărie: „Întrebarea mea este de ce 14 zile? (...). Și încă ceva: unde ne băgați la pușcărie?“, a spus tânărul.

Deși, a fost întrerupt de mai multe ori cu întrebări din partea juriului, Ionuț Țigănescu și-a controlat foarte bine emoțiile.

Originar din Bicaz, Ionuț Țigănescu locuiește într-un oraș din Irlanda, unde lucrează în construcții. Întrebat de jurați cum a apărut pasiunea lui pentru comedie, acesta a mărturisit că totul a început în ziua în care a decis să tragă un semnal de alarmă în orășelul său natal în timpul unor alegeri.

Fascinați de momentul creat de Ionuț Țigănescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo i-au oferit câte un like, astfel că el a intrat la votul publicului alături de Sorin Onea, Romanticul X și The Mysterious Crew, formată din Alexia și Martin.

Când s-a spus: „Stop vot!“, tânărul din Bicaz avea cele mai multe voturi, așa că, în prezent, el poate să înceapă să se pregătească pentru marea finală a sezonului 14 iUmor.

„Numărul a fost bun, știm că este începător și mă bucur că a reușit să ne păcălească.“, a mai punctat Cheloo în cadrul testimonialelor.

Terapia prin comedie va continua sâmbăta aceasta cu un nou episod de audiții în care jurații iUmor vor sta față în față cu alți concurenți care sunt convinși că au doza necesară de umor ca să intre în finala show-ului.

În timpul unui număr se va folosi jokerul la masa juraților, iar râsetele se vor auzi inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic“, făcut de magicianul Robert Tudor.

Cine va intra la votul publicului, dar și ce surprize se vor mai petrece, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 11 martie. The Mysterious Crew, numărul pe care nu poți să îl privești de două ori: „Se dă la televizo... Paul Szabo, moment savuros de stand up în audițiile iUmor. Cătălin Bordea: “Cel mai bun număr de stand-up din sezonul ăs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x