Antena Căutare

iRoast, 19 februarie 2022. Adriana Trandafir, emoție pură pe scena iUmor. Ce poreclă specială are pentru Rodica Popescu Bitănescu

Pentru că al patrulea jurat al show-ului iUmor, Rodica Popescu Bitănescu, este atât de îndrăgită, vedetele au venit să îi facă o primire așa cum se cuvine, cu un roast pe cinste.

adriana trandafir la iumor sezonul 12 Galerie
Adriana Trandafir a urcat pe scenă pregătită să vorbească despre colega ei de breaslă, actrița Rodica Popescu Bitănescu. | Antena 1

Adriana Trandafir a urcat pe scenă pregătită să vorbească despre colega ei de breaslă, actrița Rodica Popescu Bitănescu.

Actrița și-a făcut o intrare de excepție în scenă și a început să o laude pe Rodica.

“Uitați-vă la ea cum se uită la mine! Cu doioșie, cu dragoste, ca și cum ar știi cine mai sunt”, a spus Adriana Trandafir, stârnind hohote de râs.

Adriana Trandafir a lăudat-o pe celebra Rodica Popescu Bitănescu

În spirit de glumă, Adriana a spus că ce se întâmplă pe scenă e o simulare de priveghi, așa cum se întâmplă în filmele americane, în care actorul își invită prietenii la un priveghi înainte de a muri.

“E posibil să facem noi lucrul ăsta, uita așa cu capacul deschis?”, spune Adriana, privindu-l pe Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12. Cum au reacționat jurații când au văzut cine este al patrulea jurat. Au trecut prin emoții până au aflat cine e

Roast-ul Adrianei Trandafir s-a îndreptat și asupra Deliei căreia i-a spus că nu va putea fi o diva adevărată ca Rodica niciodată. De asemenea, actrița i-a spus cântăreței că o apreciază foarte mult pentru faptul că știe să cânte la flaut.

Adriana Trandafir nu a uitat, însă, să îi adreseze câteva cuvinte usturătoare și lui Cheloo. Ea și-a imaginat cum ar fi fost dacă juratul iUmor ar fi trăit pe vremea ei, în urmă cu 30 de ani.

“Ai fi purtat frac, papion și un șervet alb pe mână așa”, spune Adriana Trandafir.

Adriana și Rodica au o poreclă a lor. Ele își spun reciproc Titi.

“Știți de ce ne spunem așa? Pentru ca să știm cum să ne strigăm când nu o să mai știm cum ne cheamă. Asta înseamnă o prietenie adevărată”, a dezvăluit Adriana Trandafir.

Adriana spune că și-ar fi dorit să joace în mai multe piese de teatru scrise de talentata Rodica Popescu Bitănescu, dar nu a avut ocazia să o facă pentru că Rodica nu a distribuit-o în piesele ei.

“Tu ești cea mai mare scriitoare de comedie din România…după părerea ta”, i-a spus Adriana Rodicăi, stârnind hohote de râs.

Emoția pe care i-a transmis-o Adriana Trandafir Rodicăi, stârnind lacrimi

Adriana spune că nu crede că ar putea să fie atât de puternică la 82 ani cum e Rodica. De asemenea, celebra Adriana Trandafir a dovedit că își cunoaște foarte bine prietena și știe cum ar vrea să fie ea prezentată.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Petre Calibulea este profesorul care a vrut să facă stand up tragedy. Ce au zis jurații

“Actriță, dramaturg și regizoare a propriilor spectacole pentru că în această seară ea vrea să se știe clar că nimeni nu a vrut să îi regizeze spectacolele”, spune Adriana.

După toate hohotele de râs pe care le-a strânit, Adriana a avut și un monolog emoționant despre impactul publicului asupra actorilor și vice-versa.

“Nimeni nu ne pregătește niciodată pentru momentul în care publicul vine și ne ia tot ce ne-a dat. (…_ Adică aplauzele au fost de împrumut? (…) Tu ne înveți pe fiecare dintre noi că meseria asta nu se termină niciodată”, spune Adriana.

iUmor, surprize de proporții în sezonul 12

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iRoast, 19 februarie 2022. Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată. Și-a ratat șansa la o poveste de iubire cu Mădălina Gh... Florin Dumitrescu, al patrulea jurat iUmor de astăzi, va fi luat la roast de bucătarii Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x