Antena Căutare

iRoast, 19 februarie 2022. Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată. Și-a ratat șansa la o poveste de iubire cu Mădălina Ghenea

Maestrul Mihi Bendeac a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa amoroasă, lăsându-i pe toți cu gurile căscate.

Galerie
iRoast, 19 februarie 2022.Mihai Bendeac

Marius Bodochi l-a luat din nou la roast pe Mihai Bendeac, vorbind de această dată despre cariera lui în comedie.

“Puțini oameni mai fac în ziua de azi umor. Chiar și Mihai Bendeac s-a lăsat. Știu, Mihai. Ai fost dezamăgit și chiar te înțeleg. Să știi că și noi la fel, mai ales înainte să te lași”, a spus Marius Bodochi.

Mihai Bendeac, luat la roast de Marius Bodochi

Celebrul actor a vorbit și despre râsul Rodicăi, spunând că este unul emblematic, pentru care a devenit faimoasă. Marius s-a apropiat de Rodica Popescu Bitănescu și i-a spus cât de mult o iubește și o apreciază pentru talentul ei, dorindu-și să rămână prietenul ei mereu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Elena Albu a vrut să cânte versuri de la Paraziții pe muzică populară, dar Cheloo s-a enervat

“Mulțumesc foarte mult! Ador! Mi-ai făcut o surpriză extraordinară, Marius!”, i-a spus Rodica Popescu Bitănescu cu lacrimi în ochi.

În culise, Marius a mărturisit că el și Rodica se cunosc de peste 25 ani și au jucat împreună doar în două spectacole.

Delia, însă, nu a putut trece peste un lucru, legat de ceea ce a spus Marius Bodochi despre cântărețul Yves Montand, care ar fi curtat-o în tinerețe pe Rodica.

“A fost o chestie când eram eu studentă. A venit la clasă la noi unu din Franța, eram copil. Habar n-aveam. El, om în toată firea, mi se pare un om bătrân mie. Și din toată clasa m-a luat pe mine pe culoar și a început să mă înghesuie într-un perete (…) și a început să îmi spună să plec la Paris cu el”, i-a povestit Rodica Deliei.

Mihai Bendeac și legătura sa neașteptată cu Mădălina Ghenea

Deși cântărețul era căsătorit, o chema pe Rodica să meargă cu el și soția lui la Paris pentru că el credea în talentul ei încă de pe atunci.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

Mihai Bendeac își amintea că Yves Montand a fost în tinerețe cu Marilyn Monroe și în acelați timp voia să fie și cu Rodica Popescu Bitănescu, el fiind renumit pentru faptul că era un mare cuceritor.

“Băi, e ceva! E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a mărturisit Mihai Bendeac.

iUmor sezonul 12 aduce multe suprize

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iRoast, 19 februarie 2022. Marius Bodochi, roast pentru colega lui de scenă: "Cum se poate, Rodica? Chiar așa ai aj... iRoast, 19 februarie 2022. Adriana Trandafir, emoție pură pe scena iUmor. Ce poreclă specială are pentru Rodica Popescu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x