Antena Căutare

iUmor, 12 decembrie 2021. Raul Gheba, invitatul special care militează pentru plâns. “Dacă ne apucăm de plâns organizat..,"

Raul Gheba, invitatul special din această ediție, a urcat pe scena iUmor pentru a-I impresiona și amuza pe jurați.

raul gheba la iumor Galerie
Raul Gheba, invitatul special din această ediție, a urcat pe scena iUmor pentru a-I impresiona și amuza pe jurați. | Antena 1

Raul Gheba, celebrul comedian, a venit la iUmor și și-a început numărul vorbind despre Gașca Zurli. Raul spune că unele cântece au versuri amenințătoare, de parcă Gașca Zurli ar fi niște cămătari.

În pandemie, plictiseala a fost atât de mare pentru Raul încât s-a uitat la Gașca Zurli.

“Sezonul 13, foarte bun. Vrăjimăturica se combină cu Bendeac. Recommend. Este extraordinar”, spune Raul.

Apoi comediantul a trecut la lecția de istoria și a vorbit despre cum a apărut Moldova și povestea lui Dragoș Vodă și a câinelui său Molda.

Raul Gheba, comediantul cu glume savuroase

“Voi vă gândeați că dacă omul ăla nu-și iubea cățelul putea să se cheme toată regiunea Fetița? Ar fi fost ciudat, nu?”, spune Raul.

Comediantul a vorbit și despre lucrurile pe care cuplurile le fac în pandemie. Printre ele se numără: să își ia un câine, să divorțeze sau să facă un copil. Raul ne-a povestit că a devenit tată.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Ugo Sanchez, moment fără cuvinte, dar cu multă creativitate. Cum i-a pictat pe jurați

“Soția mea chiar a avut o sarcină ușoară, nu a avut nicio greață. Eu am vomitat de 2 ori, dar asta e pentru că am avut emoții”, spune Raul.

Pentru că s-a gândit că e dificil să crești un copil în anul 2021, când totul s-a scumpit, comediantul a dezvăluit că orice cheltuială o trece pe firmă și că îi deschide micuțului propria lui firmă, SC. Bebe S.R.L.

“Doar că la 18 ani o să aibă o surpriză neplăcută”, a mai zis Raul.

Acum că a devenit tată, Raul are și mustață.

“Sunt două instanțe în care poți să ai mustață. Ești vedetă porno din anii ’70 și ești tată. Astea sunt cele două motive. (...) Altfel nu ai voie, e ilegal”, a mai zis Raul.

El a vorbit și despre produse de igienă, făcând diferența între cele pentru femei și cele pentru bărbați.

“La bărbați, te speli cu albastru, maxim verde”, a mai adăugat Raul.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

Raul Gheba a spus că o altă misiune de-a lui în această seară este să promoveze plânsul la bărbați.

“Dacă ne apucăm de plâns organizat, în 3 ani le luăm fața la femei, să mor eu. Trebuie doar să ne antrenăm”, a zis Raul.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor, duminică, la Antena 1. Bendeac: „Am crezut că vrea să mă ceară în că... iUmor, 12 decembrie 2021. Zannidache, roast-ul plin de sinceritate. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x