Antena Căutare

iUmor, 12 mai 2021. Ioana State revine pe scena iUmor cu glume despre vârsta de 30 de ani și noi idei de meserii

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Ioana State, finalista iUmor din sezonul 4, a revenit pe scenă pentru un roast legendar.

ioana state iumor Galerie
iUmor, 12 mai 2021. Ioana State | antena 1

Ioana State revine în forță la iUmor, luându-i prin surprindere pe jurați. Frumoasa concurentă a început seria de glume, în aplauzele publicului.

Vorbind despre perioada grea a pandemiei, criza economică și faptul că mulți și-au pierdut locurile de muncă, Ioana spune că se îngrijora pentru ea.

“Singurul domeniu care nu a avut de suferit, ba din contra, crește, este videochatul”, spune Ioana.

“Tot timpul am fost de părere că pentru a putea face videochat trebuie să arăți cumva, să ai niște îmbunătățiri”, spune Ioana, care aproape că luase și ea în calcul această variantă.

După ce s-a sfătuit cu o prietenă despre această meserie și a aflat că e nevoie de diversitate și în acest domeniu, Ioana povestește că încerca să afle mai multe despre ce are de făcut.

Citește și: Ioana State, sfaturi pentru cei care vor să slăbească: ”Toată treaba este pe psihic. Repetă mereu - ”voi slăbi”, dar fă-o în gând că este urât să vorbești cu gura plină...”

Se pare că Ioana nu era de acord să facă niciunul dintre compromisurile pe care I le-ar fi cerut să le facă potențialii ei clienți.

“Într-o disperare de-aia aș fi reușit să fac toate compromisurile astea, dar m-aș fi blocat la o chestier. (…) Eu cred că eram în stare să îi corctez pe ăia la scris”, zice Ioana, stârnind hohote de râs.

Vârsta de 30 de ani vine cu surprize, spune Ioana

De curând, Ioana a împlinit 30 de ani și și-a adunat toți prietenii pentru a se distra împreună. Deși se simte bine la vârsta ei, Ioana mărturisește că e posibil să își fi pierdut șansa de a cuceri bărbați.

“Am ieșit din circuit. Mai că nu m-a încurajat să încep să fac plimbări lungi pe lângă azilurile de bătrâni”, spune Ioana.

“Am înteles că bărbații ar vrea femei mai neajutorate. (…) să-I curgă scuipatul din gură? Să-și târască un picior după ea?”, a completat concurenta iUmor.

Cu toate acestea, ea a descoperit că după vârsta de 30 de ani, are răspunsul perfect dacă e întrebată de ce nu are copii. Spune că nu o mai curtează nimeni și e deja e cu nervii la pământ.

“Cu cât trece mai mult timp, cu atât scad șansele de a avea soacră în viață”, a mai zis Ioana.

Citește și: „Profesoara de gramatică” Ioana State face antrenamente ca să scape de emoții pentru finala ”iUmor”

La sfârșitul numărului, Ioana a divulgat un secret. Încă are 29 de ani.

“Frumoasă vârstă și cred că o să o tot împlinesc o vreme”, spune ea.

Ioana State, finalista din sezonul 4 iUmor

Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, a vrut să afle dacă are umor și offline. Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului și nu a greșit!

Ioana a ajuns în finala iUmor din sezonul 4 și a uimit publicul cu numărul ei de stand-up.

Ioana, care lucrează la o companie de IT, a absolvit Facultatea de Litere din București, iar de obicei nu face stand-up, așa că apariția sa la ”iUmor” a fost cu atât mai specială. ” Cea mai mare temere era să nu mă blochez din cauza emoțiilor și să îmi uit textul, așa că după emisiune am ținut niste show-uri pentru a-mi exersa partea de interpretare și de interacțiune cu publicul, pentru a mă pregăti pentru finală”, a mărturisit Ioana, care a fost lăudată pentru prestația sa.

Un număr senzațional, plin de umor și ironii, poante și nu numai. Și cum ai putea să nu o placi, mai ales când se amuză pe un ton glumeț: „Ceea ce ți-e destinat, va găsi o cale să ajungă la tine. Mulțumesc Poștei pentru amenzi!”

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare în Gala Premiilor. Reacția de milioane a lui Mihai Ben... iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Cele Mai Bune Maniere. Delia: “Nu știu de ce am senzația că o să câștig și la asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x