Antena Căutare

iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă, transformare de AUR, în Diana Șoșoacă. “Nenorociților, vă distrug!”

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Irene Boclincă, câștigătoarea sezonului 6 iUmor, se întoarce pentru o sesiune de roast așa cum nu s-a mai văzut.

irene boclinca iumor Galerie
iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă | antena 1

Irene Boclincă spune că personajul Viorica Dăncilă a ajutat-o să câștige iUmor. Câștigătoarea iUmor a intrat în istoria emisiunii pentru că a donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi, unui alt finalist iUmor aflat atunci pe scenă alături de ea.

“Cumva, datorită acestui personaj, mă cunoaște o Europă întreagă”, a mai spus Irene, concurenta care a venit tocmai din Republica Moldova.

În această seară, Irene s-a transformat în Diana Șoșoacă

“Nenorociților, vă distrug! Atenție mare la mine aicea. Ăștia vor să ne omoare!”, a strigat Diana Șoșoacă de cum a intrat în scenă.

“În momentul în care am văzut pentru prima dată pe Diana Șoșoacă asta, vai deci…nu vreau să vorbesc despre ea că nu mai plec de aici”, spunea Mihai Bendeac.

“Este pentru prima oară când aud cuvântul Șoșoacă. Nu știam că cuvântul Șoșoacă este un nume”, spune Cheloo care a declarat că nu cunoaște personajul politic.

Citește și: Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor din sezonul 6, revine în fața juraților cu un moment exceptional

“Am aflat că se pregătește infectarea mea cu coronavirus. Mi-au oferit niște flori care nu miroseau a nimic ca să mă sperie”, spune Irene.

“Eu nu port mască pentru că mă face urâtă. Mai am câțiva ani de tinerețe pe care nu vreau să îi petrec acoperită. De-aia, nenorociților, nu port nici sutien!”, a mai adăugat câștigătoarea iumor din sezonul 6.

O Diana Șoșoacă veritabilă

Diana Șoșoacă povestește că aproape a fost vaccinată cu forța și era să I se facă vaccinul anti-rabic. Despre vaccinarea lui Iohannis spune că acesta s-a dus mai mult pentru a-și arăta mușchii.

“Cu mușchiul ăla practice a respins acul care nu mai avea pe unde să intre”, povestește Irene.

“Îl cheamă Klaus. Pâi noi mai credem în Moș Crăciun?”, a mai adăugat Diana, supărată.

Diana Șoșoacă susține despre președinte că e robot, iar despre Cîțu spune că nu se vede în oglindă.

“Spun ăștia că se moare de Covid. Ce Covid? E un virus făcut pe calculator de Bill Gates”, spune Diana.

Citește și: Sosia Vioricăi Dăncilă lovește din nou! Moment de excepție care a încins platoul: "Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!"

“Nu vă dați seama ce vi se pregătește. Eu acuma trebuie să plec pentru că mi se pregătește un cocktail”, spune Diana, stârnind hohote de râs.

“Și deschideți o data teatrele că de un an tușim doar acasă! Și deschideți o dată hotelurile că mi s-au terminat sticluțele de șampon!”, a mai zis Diana Șoșoacă.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Irene Boclincă

“Atât vreau să-ți spun. Vadim Tudor n-a murit, e Șoșoacă travestit”, i-a zis Mihai Bendeac.

“Dăncilă a murit, trăiască Șoșoacă. Doamna Boclincă a defilat astăzi cu mândrie pe scena iUmor. Ea este soldatul nostru universal împrumutat din Republica Moldova”, spune Cheloo.

“Irena este o actriță foarte bună. (…) Mi-aș dori la un moment dat să Montez Chirița cu ea”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

“A fost ca o soprană dezacordată pe care nu poți să o asculți mai mult de câteva secunde. Pe mine m-a copleșit”, spune Delia.

Irene Boclincă, câștigătoarea sezonului 6 iUmor

Irena Boclincă, câștigătoarea „iUmor” din sezonul 6, a revenit în fața juraților în 2019 cu un moment excepțional care a stârnit hohote de răs în toată sala.

Întreaga sală a aplaudat secunde în şir prestaţia actriței pe scena iUmor, unde a intrat iar în pielea personajului Viorica Dăncilă. Așa cum ne-a obișnuit, Viorica Dăncilă, interpretată de Irena a fost pe placul publicului, iar textul a provocat crize de râs în rândul publicului.

Jurații au fost fascinați de Viorica Dăncilă și cu greu s-au abținut din răs atunci când aceasta a început să vorbească. De data aceasta, Irena a introdus în numărul ei și un „roast” al juraților: „De cine să mai zic ca să înțelegeți că nu sunt eu cel mai prost om celebru din România?”

Apoi, în sezonul 8 iUmor, ediția 5, sosia Vioricăi Dăncilă, Irene Boclincă, are, din nou, un moment de excepție. ”Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!”, a spus aceasta.

Irene își începe numărul apoteotic: "E important în viață să nu uiți de unde ai plecat! Eu am plecat din Guvern. Dragilor, am ieșit din viața politică și viața politică a ieșit din mine. A fost o luptă grea! Poate data trecută o să câștig eu."

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Cea Mai Rapidă Ascensiune. "Dacă nu plângi și acum când iei premiul..."... iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru, îmbrăcată în școlăriță, revine în forță la iUmor. “Speram din tot sufletul să nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x