Antena Căutare

iUmor, 13 noiembrie 2021. Abel Megyes, mentalistul care l-a uimit pe Mihai Bendeac. "Băi, m-a blocat!"

Abel Megyes a revenit la iUmor în sezonul 11, după ce în sezonul 10 a încercat să îi impresioneze pe jurați.

abel megyes la iumor 11 Galerie
Abel Megyes a revenit la iUmor în sezonul 11, după ce în sezonul 10 a încercat să îi impresioneze pe jurați. | Antena 1

De această dată Abel a venit fără costumul de plastic galben în care a transpirat teribil. În această seară, concurentul spune că a venit să creeze ceva nou.

De cum a intrat în scenă, Abel a fost recunoscut de juratul Mihai Bendeac imediat. Concurentul a spus că i-a plăcut atât de tare la emisiune data trecută, încât s-a oprit în drum spre casă să cumpere cartea lui Mihai Bendeac.

Abel Megyes, mentalistul care “i-a pus capac” lui Mihai Bendeac

“M-am hotărât să o învăț pe derost. În ultimele 5 luni am avut-o cu mine peste tot”, a mărturisit concurentul iUmor, care i-a luat prin surprindere pe jurați.

Abel a povestit că are 3 copii, 2 fetițe gemene și un băiețel, iar într-o seară le-a citit înainte de culcare și apoi a regretat amarnic pentru că micuții au început să plângă.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Enjo Flint, moment cu grad ridicat de dificultate. Jurații nu s-au așteptat la o asemenea reprezentație

Fiind foarte generos, Abel le-a oferit câte un volum din carte tuturor celor din public. Concurentul iUmor l-a invitat pe Mihai Bendeac pe scenă alături de el.

“Uite mă, nu am avut lansare de carte, dar..”, a spus Mihai în drum spre scenă.

Abel avea 4 semne de carte și l-a rugat pe Mihai să le introducă în carte oriunde voia el, fără ca Abel să știe.

Pentru a nu fi acuzați de regie, Abel l-a rugat pe Mihai să își scoată casca și să deschidă cartea la cele 3 semne puse în carte. Concurentul iUmor s-a îndepărtat de jurat, i-a cerut să citească primele 3 cuvinte de pe fiecare pagină, iar el avea să spună singur continuarea.

Abel a scris pe o tablă cu cretă cuvintele care urmau pe acea pagină, iar juratul iUmor a rămas uimit.

Pentru a nu fi acuzat că trișează, Abel s-a așezat în scaunul lui Mihai Bendeac. Abel a început să recite din cartea lui Mihai Bendeac. Apoi concurentul a reușit să schimbe un cuvânt în cartea lui Mihai, la pagina 75.

Jurizare Abel Megyes în sezonul 11 iUmor

“Cred că a executat o hipnoză colectivă și lumea care a privit cartea, pentru 30 secunde, a văzut mic în loc de copil”, încerca să explice Cheloo.

“Tre să existe o explicație, n-are cum”, spune Delia.

“Băi, m-a blocat! La magnitudinea asta să faci…”, a adăugat Șerban Copoț.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie

“Sunteți mentalist? Folosiți hipnoza?”, l-a întrebat Cheloo pe concurentul iUmor.

“Nu sunt mentalist. (…) Am o ambiție bolnavă care mi-a permis să creeze un algoritm care mi-apermis să învăț cât mai multe”, a adăugat Abel.

“Uneori se întâmplă aici între noi niște lucruri. A fost o chestie foarte ciudată”, spune Mihai Bendeac.

“Sunteți incredibil! Încerc să îmi dau seama cum a-ți fi putut face treaba asta”, a adăugat Delia.

“Felul în care îți construiești o poveste mi se pare demn de toată aprecierea”, a mai spus Mihai Bendeac.

Abel Megyes a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

“Este victimă a ignoranței mele la iUmor”, a spus Cheloo, după ce i-a dat DISLIKE concurentului.

Mihai Bendeac era atât de surprins încât a sunat la editură să verifice dacă Abel a vorbit cu cei de acolo pentru a schimba un cuvânt în carte și pentru a publica un nou tiraj cu noul cuvânt de la pagina 75. Persoana cu care a vorbit l-a asigurat că acest lucru nu s-a întâmplat.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 13 noiembrie 2021. Stela Șerbu a venit cu un număr de stand-up inedit. "O plăcere să vă revăd. Sunteți speci... iUmor, 13 noiembrie 2021. Cleopatra, interpretată de Daniela Nane, a venit să își găsească alesul. “Vrei să fii iubita m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x