Antena Căutare

iUmor, 14 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Răzvan Oprea deghizat în Vladimir Putin ia cu asalt scena

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă la roastul istoric Vladimir Putin, interpretat de actorul Răzvan Oprea.

roast istoric iumor 10 vladimir putin Galerie
iUmor, 14 februarie 2021. Roast istoric, Vladimir Putin | antena 1

Vladimir Putin intră în scena iUmor, pregătit să îi ia la roast pe jurații iUmor. Primul pe lista sa a fost Cheloo, despre care a spus că e cel mai ciudat om de la această emisiunea. Mihai Bendeac e cunoscut în Rusia ca fiind un actor desăvârșit, iar Delia e o mare cântăreață în România, dar doar în capul ei.

Vladimir Putin a vorbit și despre problemele actuale ale Capitalei, și anume lipsa căldurii.

“Am aterizat ieri la București. Am crezut că o să fiu primit cu foarte multă căldură. Aiurea! Primarul vostru a spus că nu poate să ofere mai mult de 19 grade” , spune Vladimir Putin.

De asemenea, el a adus în discuție și alți actori români, precum Cristi Iacob.

Citește și: „Dacă mama nu mi-ar fi dat..." Ce a mărturisit Mihai Bendeac despre cea mai importantă femeie din viața lui

Vladimir Putin a vorbit despre alegeri, dar și despre problemele României

Subiectul care doare cel mai tare pentru Rusia la ora actuală sunt alegerile, iar președintele statului nu avea cum să nu amintească despre importanța lor.

“Din 6 în 6 ani ne prefacem că organizăm la noi acasă în Rusia. De ce nu organizați și voi aici alegeri să schimbăm juriul?”, a completat Vladimir Putin.

Gluma care a stârnit râsete și aplauze a fost:

“Știe cineva ce e un trio rusesc? E orchestra națională după ce s-a întors din turneu din SUA”.

Vladimir Putin a găsit chiar și un punct în comun cu Delia:

“Mie îmi plac blondele și noi semănăm foarte tare. Ne plac clădirile înalte, palatele, dar nu știu dacă ne enervăm așa care din noi ocupă mai repede Sala Palatului”.

Citește și: Băieții de la Ceva Mărunt urcă pe scena iUmor, în sezonul 10! Dan Frînculescu, neiertător în prima ediție

“În fiecare an fac baie cu apă înghețată, din solidaritate cu bucureștenii”, a mai adăugat Putin, ce a subliniat o problemă usturătoare pentru locuitorii Capitalei.

Vladimir Putin a ținut să îi facă Deliei o dedicație muzicală, pentru a o convinge pe artistă să meargă cu el la Kremlin.

“În această seară am avut un Putin care cântă extraordinar”, a remarcat Cheloo.

Delia a urcat pe scenă să-l felicite pentru cum a cântat, apreciând momentul artistic.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor, 14 februarie 2021. Dulcica revine la iUmor cu cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac... Mihai Bendeac: "În a treia seară îmi era rău și am vorbit cu hainele mele". Ce a pățit juratul iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x