Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Che Guevara, interpretat de Andreas Petrescu, a venit la iUmor 2021 pentru o lecție de istorie, dar și pentru momente pline de haz.

che guevara la iumor sezonul 11 Galerie
Che Guevara, interpretat de Andreas Petrescu, a urcat pe scena iUmor, după ce jurații au primit deja indicia: trabucuri și Cuba Libre. | Antena 1

Che Guevara, interpretat de Andreas Petrescu, a urcat pe scena iUmor, după ce jurații au primit deja indicia: trabucuri și Cuba Libre. Andreas este scriitorul tuturor roast-urilor de la iUmor din ultimele sezoane, dar se pare că a păstrat cele mai bune glume pentru această seară.

Che Guevara a intrat în scenă, cu trabucul în gură, însoțit de dansatoare de flamenco și soldați camuflați, cu arme în mâini.

Che Guevara, roast-ul la care Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte

“Eu am o fascinație vis-à-vis de dictatori. Imi place să mă uit la documentare. (…) înțeleg ce simbolizeză Che Guevara. Mi se pare că era medic. Adică unu care a mierlit atât de mulți oameni, care să fie și medic pe deasupra, mi se pare…”, a spus Mihai Bendeac.

“Buenas petardes”, i-a salutat Che Guevara și deja i-a cucerit pe jurații iUmor stârnind hohote de râs și aplauze în public.

Prima pe care Che Guevara a luat-o la roast a fost Ramona Olaru de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

“M-am întâlnit în spate cu Ramona de la Neatza. (…) Pe deoparte mi-a făcut capul mare, pe de altă parte am înțeles că numai asta știe să facă”, a spus Che Guevara.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Andrei Garici a vorbit despre „zvonurile” apărute după câștigul său din sezonul 10

Cu toate acestea, personalitatea istorică nu a venit să vorbească de vedetele trustului, ci despre istorie. După ce și-a spus întreg numele, el a luat la roast și prezentatorii.

“Nimeni nu mai vrea să fie Șerban Copoț. Nici măcar el”, a mai zis Che Guevara.

Lideul de pe scena iUmor nu a uitat nici de marii actori ai României.

“Marius Manole e un rebel. Acest Che Guevara al teatrului românesc se bate cu toată lumea, dar mai ales se bate cu pumnii în piept. Dar el este un conducător și poate dovedi asta”, a mai spus Che Guevara.

El l-a comparat pe Marius Manole cu Mihai Bendeac.

“Două genii neînțelese. Ați putea juca împreună. Parcă o aud pe Delia “Împreună cu cine””, a mai adăugat invitatul.

Următorul luat la roast a fost Șerban Copoț.

“El se îmbracă în femeie destul de des, dar nu îl înțelegeți greșit. Vrea doar să aibă o scuză pentru cât de prost conduce. El a vrut să fie pilot de curse ca și Cheloo, dar a renunțat. Îi spuneau ăștia Travestiti Aur”, a spus Che Guevara.

“Românii și-au imprimat pe tricouri chipul meu, deși nu mă cunosc. Jumătate dinrte ei sunt convinși că sunt Bob Marley, cealaltă jumătate că sunt Connect-R. Bine, pe vremea când era portorican”, a mai povestit Che Guevara.

Următorii luați la roast au fost chiar jurații iUmor.

“Umblă vorba că de pe la 12 ani te prefăceai bolnav doar ca să primești supozitoare. (…) Tu ai făcut atâtea școli…de rușine,”i-a zis Che Guevara lui Mihai Bendeac.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Che Guevara

“Câștigătorul iUmor sezonul 11, Andreas, el capitan”, a spus Cheloo, uimit de glumele bune cu care a venit Andreas deghizat în Che Guevara.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Robert Pavicsits l-a amuzat pe Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up: „M-am distrat teribil”

“Hai că a fost și la noi, dar pe Mihai…”, a adăugat Dan Badea în culise.

“Ce Mihai? Că și pe mine m-a omorât”, a mai spus Șerban Copoț.

“Important este că Che Guevara al nostru a mitraliat, a dat cu grenade, a tăiat în stânga și-n dreapta, a împușcat în ceafă”, a mai spus Cheloo.

“Bă, uite, aici intrăm într-o altă categorie. Omu care scrie știe să și citească. Absolut impecabil”, a mai adăugat și Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Mihai Bendeac: „E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!”. Momente tensionate la iUmor mâine seară, de la 20:00, la A... iUmor, 16 octombrie 2021.Chester, rapper-ul care a avut un flow greu de urmărit. “Semeni cu Nick de la N&D”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x