Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021. Doru Ivanov, invitatul special care a exlpicat de ce nu avem autostrăzi

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Doru Ivanov a urcat pe scena iUmor 2021 pentru a aduce zâmbetul pe buze juraților, iar aceștia au spus că au parte în sfârșit de o gură de aer proaspăt.

doru ivanov la iumor sezonul 11 Galerie
Doru Ivanov a venit pregătit la iUmor cu un set de glume extraordinare, care i-au animat pe jurații iUmor. | Antena 1

Doru Ivanov a venit pregătit la iUmor cu un set de glume extraordinare, care i-au animat pe jurații iUmor.

Doru a vorbit despre faptul că era obișnuit ca la show-urile lui să nu vină prea multă lumea, iar acum, în contextul pandemiei lucrurile au devenit și mai dificile pentru comedianți. Doru a vorbit despre pandemie și efectele coronavirus, gândindu-se că această boală ar trebui să vină și cu ceva efecte pozitive, cum ar fi creșterea anumitor părți ale corpului. Gluma lui a stârnit hohote de râs în public.

Doru Ivanov i-a făcut pe jurații iUmor să râdă cu poftă

Comediantul a mai povestit ce a făcut în ultima vreme. S-a mutat de curând la casă și o situație anume l-a făcut să se întrebe dacă soția îl mai iubește. El a întrebat-o dacă l-ar mai fi iubit dacă era gunoier, iar ea i-a spus că îl iubește și așa.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Cynthia Vasiu, un număr de comedie cu texte culese și umor involuntar. A venit să-și ia revanșa

El se înțelege bine cu soția lui, dar cei mici se bat des pe jucării.

“Eram convins că nu o să cheltui bani mulți cu ăștia mici, dar nu ai cum. Societatea te obligă să cheltui”, a mai povestit Doru, vorbind despre o întâmplare a unui prieten.

“A trebuit să facă ziua copilului la măcar nivelul lăsat de ultimul părinte și a invitat 24 de copii la un loc de joacă, pizza la fiecare copil, sucuri, le-a adus și un clovn. (…) A dat 2600 RON pentru ziua unui copil de clasa a 3-a. Eu am doi. Ce fac? Cumetrii toată ziua? Băi și am trs concluzia că lu ăsta micu de 5 ani nu îi mai zic când e ziua lui. (…) El o să afle când e ziua lui la 14 ani, când îi iau buletinul”, spune Doru.

Invitatul special a vorbit și despre prostie și momentul în care bărbații ating apogeul feței de idioțenie, atunci când femeile îi satisfac.

Doru a abordat și problema autostrăzilor și a drumurilor în paragină.

“Doar țările urâte își fac autostrăzi, să nu le vezi. Când țara e frumoasă, o lași cu poteci”, spune Doru.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Doru Ivanov

“Este un băiat care merită statutul de invitat special și se pare că a avut un număr extraordinar de bun”, a povestit Cheloo.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

“Are niște chestii scurte foarte bune”, a completat Dan Badea.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 16 octombrie 2021. Duo Mimikry, numărul de pantomimă care i-a umit pe jurați. “Numărul vostru a fost la nivel de ... Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x