Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut rău

În ediția 4 a sezonului 11 iUmor, jurații au avut parte de o surpriză deloc plăcută, în special pentru Mihai Bendeac. Echipa de producție s-a gândit să le facă celor trei jurați o farsă, dar lucrurile au degenerat.

mihai bendeac la iumor sezonul 11 Galerie
În ediția 4 a sezonului 11 iUmor, jurații au avut parte de o surpriză deloc plăcută, în special pentru Mihai Bendeac. Echipa de producție s-a gândit să le facă celor trei jurați o farsă, dar lucrurile au degenerat. | Antena 1

În primă fază, Chester a intrat din nou pe scenă cu versurile lui amuzante, făcând rap. Mihai Bendeac a rămas surprins, iar Delia a început să râdă.

“Azi e ieri! Trebuie să se încurce în același loc”, i-a spus Delia lui Mihai.

Mihai Bendeac și Delia îl urmăreau pe concurent și așteptau să vadă dacă lucrurile vor decurge exact ca în ziua precedent la preselecții. Practic jurații au fost obligați să trăiască aceeași zi de două ori, iar pe Mihai Bendeac acest lucru l-a afectat teribil.

Aceiași zi pe repeat. Cum reacționează jurații iUmor

“Aș putea să fac asta toată viața, vă jur”, a zis Mihai Bendeac râzând, atunci când a văzut că Chester s-a încurcat la aceleași versuri.

“Sunteți atât de nebuni încât să dați încă o data numerele cap coadă?”, a întrebat Mihai în culise.

Acum Delia se întreba dacă așa va fi toată ziua, dacă se va repeat totul sau doar câteva momente.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, de Crăciunul sărbătorit mai devreme

Cei din producție, dar și concurenții încercau să îi convingă pe jurați că de fapt ei nu au mai înregistrat fix aceleași momente. Când a auzit asta Mihai Bendeac, s-a enervate teribil.

“Care ieri?”, i-a zis Chester, atunci când Mihai i-a spus că momentul lui de rap e mai bun astăzi decât cel înregistrat cu o zi înainte.

După Chester a intrat în scenă în Stevo Joslin, iar Mihai Bendeac a înmărmurit. El a înțeles gluma cu Ziua Cârtiței, dar deja credea că echipa de producție s-a dus foarte departe.

“Putea să fie în fiecare zi treaba asta (…), dar să iei concurenți din ziua precedent, mi se pare deja…Înțelesesem demult gluma”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Cu toate acestea, deși s-au convins că se repeta totul din ziua precedent, cei trei jurați au trebuit să retrăiescă ziua precedentă.

“Și-n noaptea trecută dormisem foarte prost și foarte puțin și eram pe setting-ul mental “O s[ v[d lucruri noi și o să mă hrănesc din lucrurile noi””, a adăugat Mihai în culise.

Cel care nu părea deloc afectat era Cheloo, care reproducea întocmai toate replicile ca în ziua precedentă.

“Am intrat într-un atac de panică pentru că nu sunt pregătit. Nu voi rezista să mă uit”, le-a zis Mihai Bendeac celorlalți doi jurați atunci când i-a venit rândul să îl jurizeze pe Stevo.

Mihai Bendeac a făcut un atac de panică și a avut nevoie de personal medical

Ca totul să fie complet, în scenă a intrat Arun de la Tecuci, pregătit din nou cu cele trei fleuri de mâncare pentru jurați. În momentul în care a văzut fasolea cu ciolan, Mihai a spus că I se face rău și simte că își pierde complet mințile. Mihai s-a ridicat de pe scaunul de jurat și a început să se plimbe prin platou, în timp ce Delia și Cheloo mâncau, exact ca în ziua precedentă.

“Tu știi ce înseamnă un atac de panică? 1. Nu mai poți să respiri și 2. Iminența morții. Simți că mori”, a spus Mihai Bendeac la testimonialul din culise.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Gabriela Garlonta a spus poezii pe scenă și i-a dedicat „o terțină” lui Mihai Bendeac

“Nu vreau să joc acest joc și în același timp eram obligat să îl joc ore în șir”, a mai mărturisit Mihai.

Mihai a zis că I se pare deplasat că această glumă a mers mult prea departe și știe că știe clar că singurele persoane pe care se poate baza sunt mama, tatăl și fratele său.

Echipajul medical a venit în platou, iar Mihai Bendeac a rugat asistenții să îi ia tensiunea.

“Nu am putere să mă uit până la sfârșitul zilei. (…) Nimănui nu îi păsa în mod real”, spunea Mihai Bendeac.

Cei de pe ambulanță l-au păcălit că are temperatura ridicată și că are și tensiunea crescută, dar totul a fost o farsă.

Totul despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un baz... iUmor, 16 octombrie 2021. Andreea Tucaliuc le-a "sucit mințile" juraților iUmor cu numărul ei de contorsionism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x