Antena Căutare

iUmor, 2 octombrie 2021. Cristian Popa a venit pe scena comediei cu un număr care să-l enerve pe Cheloo: "Am venit chitit!"

În ediția de iUmor Sezonul 11, din 2 octombrie, Cristian Popa a venit cu un singur scop: să-l scoată din minți pe Cheloo. Concurentul susține că a venit să-l enerve pe jurat cu glumele lui luate de pe internet.

Cristian Popa la iUmor 11 Galerie
În ediția de iUmor Sezonul 11, din 2 octombrie 2021, momentul lui Cristian Popa nu a fost apreciat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Concurentul a primit două dislike-uri și un singur like, dar nu poate ajunge în etapa următoare. Concurentul este dezamăgit de părerea juraților despre numărul său pe care l-a prezentat pe scena iUmor, dar va reveni și sezonul următor. | Antena 1/ iUmor

Cristian Popa a venit la iUmor cu un scop care nu prea face parte din concurs, în mod oficial, dar care s-a repetat de nenumărate ori pe scena comediei: “Am văzut ultimele două sezoane si am zis hai că vin să-l enervez pe Cheloo. Am venit chitit!”.

“Dragi telespectatori, ce am avut pe scenă nu poate fi reprodus fără să micșorăm”, anunță Cheloo, semn că momentul a durat.

Cristian Popa, pe scena iUmor, cu un număr de one-liners, în ediția a doua a sezonului 11

Concurentul a început cu glumele sale, iar jurații au fost numai ochi și urechi. Unele one-liners i-au amuzat pe jurați:

“Am încercat să o dau uitării, dar văd că nu se mai uită nimeni la ea”

“Prietena ta geme când faceți dragoste. Oho, o aud de când ies din lift”

“Dragă, când mai facem și noi dragoste? Eu mâine, tu?”

“Femeile sunt ca florile, dacă ai două ești deja mort. Ieri făcea pe brutarul, cică de mâine mă bagă în pâine”

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

“Dimineață te vedeam prost, de când mi-am pus ochelarii te văd și mai prost”

“Mi-am dat seama că pot avea ori ce iubită vreau, trebuie doar să pot”

“Dragă, testele arată că ești însărcinată ier, ești sigură că este al meu? Când era la maternitate, o întreb cu cine seamănă? Zice: oricum nu-l cunoști!”

“Știi de ce stau berzele într-un picior? Dacă l-ar ridica și pe celălalt, ar cădea”

Jurizare Cristian Popa la iUmor 2021

După ce numărul s-a încheiat, Delia era curioasă dacă el este domnul “Jojo”: “Nu! Sunt Popa Cristian, zis Cristi Pezevenghiu. Am o prietenă imaginară pe care o cheamă Jojo”.

Bendeac: "Cu ce vă ocupați în viața de zi cu zi?".

Răspunsul concurentului i-a făcut pe jurați să râdă, deși el vorbea serios: "Nu prea pare după cum arăt, fac speculații bursiere. Sunt rechinul de pe Wall Street".

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

Mihai Bendeac a fost curios dacă speculațiile bursiere pe care le face îi aduc suficienți bani pentru a se întreține, răspunsul lui l-a dat pe spate pe jurat: “Ajung să fac și o mie sau două mii de euro pe zi”. Acesta face și investiții imobiliare din care, spune el, îi ies bani frumoși.

"Locuiesc și la casă și la bloc. În primul rând, le-am făcut singur n.r (casele date în chirie). M-am documentat pe Youtube cum să pun gresie, faianță. A durat 6, 7 luni pentru că le-am făcut singur, fără niciun ajutor”, spune concurentul.

În ediția de iUmor Sezonul 11, din 2 octombrie 2021, momentul lui Cristian Popa nu a fost apreciat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Concurentul a primit două dislike-uri și un singur like, dar nu poate ajunge în etapa următoare.

Concurentul este dezamăgit de părerea juraților despre numărul său pe care l-a prezentat pe scena iUmor, dar va reveni și sezonul următor.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie... iUmor, 2 octombrie 2021. Arkadio Jose, număr senzațional de magie. Momentul care i-a uimit cel mai mult pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x