Antena Căutare

iUmor, 2 octombrie 2021. Cynthia Vasiu, un număr de comedie cu texte culese și umor involuntar. A venit să-și ia revanșa

Cynthia Vasiu este o fostă concurentă iUmor care a participat în sezonul 8, însă momentul cu ea nu a fost difuzat. Aceasta a primit trei de NU din partea juraților, însă acum a venit să-și ia revanșa. Cu ce număr a venit în fața juraților în ediția din 2 octombrie 2021.

Cynthia Vasiu la iUmor Galerie
Cynthia Vasiu nu a putut trece neobservată de Șerban Copoț și Dan Badea. Cei doi au recunoscut-o imediat și și-au dat seama că este o fostă concurentă din sezoanele trecute. | Antena 1/ iUmor

Cynthia Vasiu nu a putut trece neobservată de Șerban Copoț și Dan Badea. Cei doi au recunoscut-o imediat și și-au dat seama că este o fostă concurentă din sezoanele trecute.

Tânăra a venit din nou în fața juraților iUmor pentru a demonstra că poate avea un moment amuzant, căci prima dată când a fost nu a mers prea bine: “Nașpa! Era un tip înaintea mea, vorbea prostii și i-a enervat pe jurați. Efectiv, Bendeac și a ieșit și după aia veneam eu și era o nenorocire totală. Am fost trei secunde difuzată din backstage și sper că acum pot să iau revanșa și trei like-uri”, povestește la Cynthia la testimoniale.

Cynthia Vasiu, pe scena iUmor, cu un număr plin de umor involuntar, în ediția a doua a sezonului 11

Cât despre text, Cynthia spune că: “Textul l-am scris eu, dar există câteva replici pentru care m-am inspirat de pe Tik Tok”.

Concurenta și-a început numărul prin a spune că se bucură să-i vadă pe jurați, iar Mihai i-a spus de asemenea. Cynthia însă i-a dat un răspuns neașteptat care prevestea un număr cât de cât amuzant: “Înseamnă că ai avut o zi destul de proastă dacă ai ajuns să te bucuri și de mine”.

Cynthia a continuat cu un număr de magie. Acesta a scos un pachet de cărți din buzunar, i-a rugat pe jurați să tragă fiecare câte o carte și să o semneze. Mihai Bendeac se aștepta la un număr de cărți care va dura și care nu va fi nici amuzant și nici energic, mai ales că Cynthia era vizibil emoționată.

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

Jurații au scris fiecare câte ceva pe carte, concurenta i-a rugat să pună cărțile în pachet și a spus: “Dragi telespectatori, mâine le pun la vânzare”, în timp ce părăsea platoul.

Jurizare Cynthia Vasiu la iUmor 2021

Mihai Bendeac siderat: “Nu cred că asta a fost introducerea!”. Ba da, aceea fusuese introducerea, iar imediat după a urmat interpretarea textului!

Textul concurentei a fost despre relația cu soțul și cu prietenele, dar și câteva glume despre donarea de sânge, moment în care jurații s-au blocat.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

“Eu eram atât de deocheat în acel moment, încât nu îmi aduc aminte ce a spus. Știu doar că spune niște glume din astea foarte vechi”, spune Mihai Bendeac la testimoniale.

În schimb pe Delia a amuzat-o că Cynthia nu vorbea foarte bine româna, ea fiind unguroaică: “Ea nu vorba foarte bine româna și a avut niște chestii foarte drăgălașe. Ea zicea -noi, ca soție- te gândeai că e acolo un trio fantastic și că sunt cel puțin două soțiiv (...) A fost genu de umor involuntar, fata a fost deliciosă!”.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 2 octombrie 2021. Arkadio Jose, număr senzațional de magie. Momentul care i-a uimit cel mai mult pe jurați... iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x