Antena Căutare

iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

Solange Kardinaly este o tânăra de origine spaniolă care a venit însoțită la iUmor de către partenerul său de viață, magician. Roșcata i-a uimit pe jurați cu un număr în care , în mai puțin de două sau trei secunde se schimba de haine.

colaj de fotografii cu Solange Kardinaly la iumor 11 Galerie
În ediția de iUmor Sezonul 11, din 02 octombrie, Solange Kardinaly, originară din Spania, a venit însoțită de soțul ei, magician. | Antena 1/ iUmor

Solange Kardinaly este magician ca și soțul ei, iar pe cei doi i-a unit un număr cu porumbeii. Cei doi povestesc că s-au cunoscut și au început să vorbească pe messenger, acolo unde le-a atras atenția faptul că amândoi aveau păsări în numerele lor de magie.

De atunci, cei doi au legat o frumoasă relație de iubire și chiar dacă la un moment dat au fost separați, destinul i-a adus tot împreună. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, iar Solange Kardinaly nu s-a abținut să-l întrebe și de inelul de logodnă. Nu au avut un număr de magie împreună, ci doar focoasa roșcată a pășit pe scenă.

Solange Kardinaly, pe scena iUmor, cu un număr de magie atipic, în ediția a doua a sezonului 11

Solange Kardinaly este fără doar și poate o femeie fermecătoare, fapt peste care nu au trecut cu vedere prea ușor jurații. Aceasta a intrat în scenă și fără explicații a dat start numărului de magie.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține: “Mămica mea care m-ai făcut!”

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

În câteva secunde se schimba de rochii și de costume, lucru care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Aproape imposibil ca cineva să facă asta, Solange Kardinaly a demonstrat că știe magia ca pe roate, iar de fiecare dată când intră în cerc reușește să iasă cu o rochie spectaculoasă.

Delia a fost fermecată și a făcut totuși o remarcă: “Sunt convinsă cu cu toate astea, este tot to femeie și tot întârzie”.

Jurizare Solange Kardinaly a iUmor 2021

Mihai Bendeac: “În primul rând, a fost senzational! Ești foarte frumoasă, ești superbă pe scenă și trebuie să îți spun ceva și noi avem în România un artist care face acest gen de număr”.

Cheloo: “Aplauze pentru Pipino al nostru”.

Mihai a continuat cu o curiozitate legată de relația sa: “Deci tu nu ai probleme în relația ta, când trebuie să ieși în oraș și el zice - Hai odată! -”.

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Bendeac: “Nu am nicio problemă pentru că soțul meu este magician”, spune Solange Kardinaly.

Delia a avut numai cuvinte de laudă: "Felicitări, scumpa mea! Bine ai venit în România. Soțul tău este un om fericit, ai fost cu adevărat magică. Nu știu cum reușești".

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 2 octombrie 2021. Ștefan Roman, un număr greu de înțeles pentru jurați: "A fost un manifest"... iUmor, 2 octombrie 2021. Cristian Popa a venit pe scena comediei cu un număr care să-l enerve pe Cheloo: "Am venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x