Antena Căutare

iUmor, 2 octombrie 2021. Ștefan Roman, un număr greu de înțeles pentru jurați: "A fost un manifest"

Ștefan Roman a venit la iUmor cu un număr care nu a reușit să-i impresioneze foarte tare pe jurați, mai ales că nu au știut cum să reacționeze. Ce a făcut pe scenă concurentul în ediția din 2 octombrie i-a lăsat fără cuvinte.

Ștefan Roman la iUmor 11 Galerie
În ediția de iUmor Sezonul 11, din 02 octombrie, Ștefan Roman se consideră un one man show. La iUmor, concurentul încearcă să-i amuze pe jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu reprezentația lui cu ajutorul unei tinere din public. Din păcate, cei trei judecători nu îi înțeleg numărul pe deplin. | Antena 1/ iUmor

În ediția de iUmor Sezonul 11, din 2 octombrie, Ștefan Roman se consideră un One Man Show. La iUmor, concurentul încearcă să-i amuze pe jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu reprezentația lui cu ajutorul unei tinere din public. Din păcate, cei trei judecători nu îi înțeleg numărul pe deplin.

Acesta s-a prezentat la testimoniale ca un om cu foarte multe legături despre care nu poate vorbi: “Am lucrat în cluburi de noapte ca să mă întrețin. Am lucrat la stat. Mai mult nu pot să vorbesc, este ceva ce nu am voie să vorbesc, iarăși, despre o producție, dar n-am voie, deci nu voi vorbi. Am lucrat în două cluburi de renume din Timișoara, pe care iarăși n-o să le spun, pentru niște oameni destul de important și cunoscuți”, spune Ștefan Roman.

Ștefan Roman, pe scena iUmor, cu un număr pe care jurații nu l-au înțeles, în ediția a doua a sezonului 11

Concurentul a intrat pe scenă, nu a spus nimic și a început să cânte “M-am născut între Carpați, la poale de munte”.

Delia: “Nu a înțeles nimeni care a fost metafora”, spune jurata la testimoniale. Tot în backstage, Cheloo a fost întrebat de număr: “Ce aș putea să-ți descriu din acest mister? Nu înțelegeam nimic. În timp ce priveam cu atenție sporită acest număr de umor în mintea mea s-a născut o întrebare: Ce-și dorește omul?”.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

Concurentul a luat din scenă o domnișoară, iar replica lui față de ea i-a uimit pe jurați: “Promit că nu te ating decât de la brâu în sus. Eu sunt atent la ochi”.

Însă, nici la brâu și nici la ochi nu s-a uitat, ci la picioarele ei Concurentul a rugat-o pe invitata din platou să-și pună piciorul în palmele sale și o întreba de mai multe ori “Simțiți?”.

Jurizare Ștefan Roman la iUmor 2021

Cheloo s-a gândit că ar fi vorba de un fetiș, departe n-a fost nici Delia care a spus la testimoniale: “Era un apropo clar la acest foot fetish, ori era un soi de vino fata mea că îți ghicesc în talpă...”.

La jurizare, Mihai Bendeac a făcut afirmații care au stârnit râsul: "Am creierul în gură!".

Însă, pentru a-l face pe Mihai Bendeac să înțeleagă, concurentul a explicat despre ce a fost numărul său: "Despre realitatea de care ne înconjurăm. Acei politicieni care ajung într-un punct săraci, bogați, cum sunt ei, nu contează și uită de unde pleacă. E un manifest".

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

Cheloo: "A eșuat ca manifest. Trebuia să fie explicit și pe față, cu mai puțină senisbilitate și ironie fină".

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 2 octombrie 2021. Kiara Firan, actrița și motociclista care i-a furat lui Cheloo un sărut pe obraz... iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x