Antena Căutare

iUmor 29 noiembrie 2020. Dan Badea, super moment de stand up. A povestit cum a fost pentru el un turneu în Afganistan

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, jurații vor vea parte de momente de stad-up comedy ca la carte, dar și roast-uri dure făcute de personae publice. Dan Badea a deschis ediția specială de "Roast iUmor" cu o poveste românească din Afganistan.

Dan Badea ne trimite în trecut cu o poveste demnă de filme. Ne aflăm în data de 1 decembrie, anul 2002, unde s-a făcut o delegație foarte mare și s-au adunat echipe de comedianți să plece în Afganistan, acolo unde urmau să distreze forțele de muncă. Surpriza mare au avut-o atunci când echipa a trebuit să decoleze cu un avion făcut bucățele, lucru pe care l-au aflat în zbor. Deja era târziu să se mai sperie!

Probleme cu toaleta, probleme cu fusul orar, probleme peste tot, însă ce i-a pus capac prezentatorului iUmor a fost misiunea! "După 14 ore de mers continuu, ne-au dus în misiune".

Îmbrăcat în geacă roșie a devenit ținta americanilor care se antrenau. Dan Badea i-a distrat pe cinste pe jurați și a părăsit scena în aplauzele tuturor.

iUmor 29 noiembrie 2020. Dan Badea, super moment de stand up. A povestit cum a fost pentru el un turneu în Afganistan

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

Mihai Bendeac, în genunchi în fața Rodicăi Popescu Bitănescu la iUmor: ”A fost absolut minunată!”... iUmor 29 noiembrie 2020. Rodica Popescu Bitănescu a făcut show pe scenă. Bendeac a rămas impresionat de prestația marei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x