Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 10. Marie Jeanette a venit cu un număr special și glume senzuale

Marie Jeanette a urcat pe scena "iUmor" cu emoții, însă a fost o apariție incendiară. Tânăra l-a făcut pe Mihai Bendeac să roșească.

Marie Jeanette a venit cu un număr special pe scena iumor. Aceasta este imbracata sport, într-un top alb și pantaloni de trening roz. Galerie
Marie Jeanette a venit cu un număr special

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Are 27 de ani, însă nu sta prea bine cu dragostea. Marie Jeanette a venit la "iUmor", ediția zece cu glume senzuale despre jurați.

Mihai Bendeac a fost atenționat că următoarea concurenta este una foarte frumoasă și talentată. "Gata, să intre! Mă simt pregătit. Să-mi deschid și asta să vadă că sunt intelectual.", a spus actorul, curios și pregătit de intrarea în scenă a concurentei.

Marie Jeanette a generat un schimb de replici spontane cu Cheloo și Bendeac

Concurenta a vorbit foarte rapid, iar juraților le-a fost greu să țină pasul cu ea. Aceasta a generat câteva schimburi de replici cu Bendeac și Chelo.

"Este clar că fata a venit cu atac la maestru.", a spus Cheloo.

La final, Marie a primit o avalanșă de aplauze, un "DA" și doi de "NU". Tânăra a dat vina pe emoții și le-a explicat celorlalți concurenți din culise că acesta este motivul pentru care nu trebuie să ai trac de scenă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 10. Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac... iUmor 2020, ediția 10. Alex Ene a făcut un moment senzațional pentru care Mihai Bendeac și-a schimbat votul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x