Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 11: Valentin Luca, invitat special al serii, s-a pregătit să îi amețească pe jurați cu băuturi incredibile

Valentin Luca a urcat pe scena iUmor, dar nu a venit să facă glume, ci să îi încânte pe jurați cu cocktailuri.

valentin luca la iumor Galerie
iUmor 2020: Valentin Luca, invitat în Ediția 11 iUmor, pregătit să îi amețească pe jurați cu băuturi incredibile

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pentru că jurații își pierduseră răbdarea și energia și se simțeau “praf și pulbere”, după cum a zis Mihai Bendea, aveau nevoie de cineva care să le schimbe starea și să le ridice moralul.

Valentin Lucian a venit pe scena iUmor să facă show, învârtind sticlele de alcool cu o viteză amețitoare în timp ce le-a pregătit juraților cocktailuri.

Barmanul de serviciu spectaculos a oferit un show senzațional!”, a spus Delia, total lipsit[ de energie, în așteptarea băuturii minune pentru a o binedispune.

Pe cât se mișcă de rapid, cu o energie debordantă, pe atât e de amețitor, fiind greu de urmărit pentru jurații care priveau uimiți.

Băiatul ăsta știe ce face, face asta de ani de zile. Am avut încă un campion mondial”, a completat Delia.

Prima care a primit cocktail-ul a fost Delia, care a încercat și ea să facă un show spectaculos.

Am făcut-o pe-aia cu paharu, pe care în general o fac mai bine, dar nu a mers paharul care era de cocktail. Eu fac cu pahar de vin. Toată treaba e să faci cu paharul plin. Nu mi-a ieșit, am scăpat un pic”, a explicat Delia.

Pentru că Valentin Luca a văzut că ea e talentată, a vrut să îi arate o nouă mișcare ce se numește Around the World. Delia trebuia să arunce sticla pe spate și să o prindă de palmă, în echilibru.

Nu i-a ieșit trucul, dar Delia nu s-a lăsat bătută și a mai încercat și altele.

Mare maestră emerită”, glumea Mihai Bendeac pe seama Deliei.

Știi că lucrurile astea sunt puse în articole. (...) O să o programeze marțea, între 6 și 8 dimineața”, a continuat Mihai, râzând de momentul nereușit al Deliei și de ceea ce se va scrie despre “trucul” ei.

iUmor 2020, ediția 11: Andrada Maris și cățelușa Alex au pus în scenă un spectacol de dresură... iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x