Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Bianca Sasu i-a găsit pereche papagalului Nuc. Bendeac: “Când mai rămâne o sămânță, ne putem lupta și noi”

Bianca Sasu a urcat pe scena iUmor, alături de papagalii ei, Nuc și Lila, pregătită să îi impresioneze pe jurați cu un număr de dresaj.

Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Bianca Sasu i-a găsit pereche papagalului Nuc. Bendeac: “Când mai rămâne o sămânță, ne putem lupta și noi”

Bianca Sasu, frumoasa studentă la Genetică Moleculară, a urcat pe scena iUmor pregătită să ne uluiască. Ea s-a întors în Semifinală cu Nuc, papagalul ei, dar a adus-o și pe Lila, consoarta acestuia.

“O să îl chem pe Mihai Bendeac pe scenă și o să se joace cu ei, despre asta o să fie vorba”, a spus Bianca râzând, știind că în audiții l-a impresionat pe Mihai cu frumusețea ei. Atunci Mihai își mușca buzele și se fâstâcea când vorbea despre frumoasa concurentă în vârstă de 22 de ani.

Bianca, studenta din Suceava, a ajuns în Semifinala iUmor 2020 pregătită să facă un adevărat spectacol pe scenă cu cei doi papagali ai săi. După ce Bianca le-a spus juraților cum va decurge numărul, anunțându-l pe Mihai că va avea nevoie de ajutorul lui, juratul iUmor a exclamat:

“Îndeplinirea visului! (…) În principiu pentru asta sunt aici”

Dresaj de papagali pe scena iUmor

“Îmi place să compar viața amoroasă a lui Nuc cu viața amoroasă a lui Mihai. Amândoi burlaci în prima partea vieții”, spune frumoasa concurentă, în timp ce Lila zboară către ea și îi dă jos ochelarii, stârnid râsete în juriu și în public.

Ambii papagali sunt unguri și de aceea nu a reușit Bianca să îi învețe să spună ceva în română până acum. Mihai a urcat pe scenă pentru a o asista pe Bianca cu numărul ei.

“Lui Mihăiță îi e frică de păsărică”, spune Delia amuzată când îl vede pe Mihai că o ia pe Lila în palme. Pentru a o atrage pe Lila, i-a dat o sămânță și apoi a încercat aceeași schema și cu Bianca.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Zic să ne împrietenim”, a spus Mihai.

“Uite, mă, o păsărică care-ți mănâncă din palmă!”, a exclamat Cheloo.

Văzând papagalii cum se luptă pe o sămânță, Mihai a adăugat:

“Când mai rămâne o sămânță, ne putem lupta și noi”.

“Bendeac a colaborat mai mult cu papagalii că domnișoara nu era de față”, a adăugat Cheloo.

“Cred că îmi vrea inelul”, spue Bendeac despre Lila care i-a luat inelul de pe deget.

citește și: Bianca Sasu i-a făcut viața grea lui Mihai Bendeac la iUmor: "Un număr extraordinar. Mă așteptam la puțină interacțiune"

“Dacă rămâi cu cadrul ală cu inelul, putea fi o cere în căsătorie atât de frumoasă!”, spune Delia visătoare.

Un singur jurat a fost impresionat de Bianca

“Domnișoară, ați greșit emisiunea. Nu am avut un moment de dresej cu adevărat reușit până acum și am avut chiar și câini, am avut și bărbat pe lesă”, i-a spus Cheloo concurentei, fiind nedumerit de ce a venit.

“Mi se pare că a venit cu aceleași 2-3 mizeriuțe, conotații sexuale, aceeași legătură între pasăre, papagal și bărbat”, a mai complete Cheloo.

“Te-am visat cred că două săptămâni, încontinuu, în fiecare seară”, i-a mărturisit Bianca lui Mihai Bendeac, când acesta a întrebat-o ce a mai făcut în ultima vreme.

“Cum era visul?”, întrebă Mihai, iar Delia era interesată dacă Mihai era îmbrăcat. Concurenta a răspuns afirmativ și a spus că visul a marcat-o foarte tare. Ea a descris că Mihai se afla lângă o ușă cu multe geamuri, la intrare într-un beci și o aștepta pe ea.

“E clar! Mierlesc!”, a spus Mihai.

citește și: iUmor 2020, Semifinala. Triada chineză, momentul la care s-au aruncat mulți bani pe scenă

Întrebată fiind ce s-a întâmplat apoi în beci, Bianca a răspuns fâstâcită:

“Cred că m-a pupat”.

“Păi poate să o pupe și aici”, a completat Cheloo, invitându-l pe Mihai să o facă.

Atunci publicul a început să strige către Mihai, încurajându-l să o pupe.

“M-a rugat bunică-mea să nu mai pup nicio fată”, a mărturisit Mihai.

“Mihai nu îndrăznea, ea nu îndrăznea și dorința era acolo. Hai, sperie-mă!”, a adăugat Cheloo.

Pentru că Bianca nu dorea să dea niciun răspuns, jurații au votat și din păcate ea nu și-a primit voturile pentru a merge mai departe în finală.

“Finalul a frânt aripi”, a spus Șerban Copoț din culise.

“Nu mai are curajul de altă dată”, a completat Delia, vorbind despre Bendeac.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

A doua semifinală iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1... iUmor 2020, Semifinala. Dan Cârstea, prezentatorul cu șarm, a luat cu asalt scena iUmor cu o serie de știri speciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x