Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Invitata specială Adriana Trandafir a interpretat-o pe Maria Tănase și i-a luat pe jurați „la roast”

Adiana Trandafir a venit în Semifinala iUmor 2020, interpretând-o pe Maria Tănase și a făcut un moment de roast.

Adriana Trandafir, îmbrăcată în straie populare, interpretând-o pe Maria Tănase pe scena iUmor Galerie
Adriana Trandafir a interpretat-o pe Maria Tănase la iUmor și i-a luat la „roast” pe jurați

Actrița i-a luat la „roast” pe jurații iUmor, pe prezentatori, dar și pe alte vedete. De cum a intrat în scenă, Adriana Trandafir, în interpretarea mariei Tănase a luat-o în primire pe Delia :

„Maria Tănase vă sărută, după numele soțului Maria Sachelarie, așa cum și Delia Matache a devenit Delia Munteanu. Bravo! Așa o faci uitată pe superficiala aia de la N&D. Știu că este greu astăzi să ieși pe stradă pentru că lumea te recunoaște. Îți dau un sfat, ia pielea de aici, prinde-o cu o agrafă și toată lumea va crede că ești Andreea Berecelanu”.

Ce glume a făcut Adriana Trandafir, pe scena iUmor

Nici Mihai Bendeac nu a scăpat din vizorul invitatei speciale.

„Tu ești un actor foarte interesant, ești un bărbat șarmant, dar de ce te îmbraci tot timpul așa? Atunci când apare pe scenă un actor, trebuie să fie impecabil, pentru că haina, este ca bărbatul, când stă pe tine trebuie să-și facă treaba.

Invitata a criticat și stilul vestimentar al lui Cheloo, comparându-l cu cel al unui zugrav.

„Domnule artist, Cheloo. Nu te mai îmbrăca cum te îmbrăcai. De ce vrei tu să se ănțeleagă mesajul: Am venit aici ca să zugrăvesc platoul”.

Invitata specială a ironizat și calitățile vocale ale prezentatorului Ștefan Copoț.

„Copoț îmi place. Este foarte credincios, altfel nu știu de c ear fi cântat așa de Doamne ajută!”

Artista a vorbit despre schimbările juraților de la emisiunile de talente, moment care a stârnit râsul în platou.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

Citește și: iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Citește toate noutățile despre iUmor aici

Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1... iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x