Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Lavinia Dalea, cu glumele la purtător, a vorbit despre pisica lui Schrodinger

Lavinia Dalea, bibliotecara cu simțul umorului, a urca pe scena iUmor în Semifinală hotărâtă să nu mai vorbească despre Divinitate.

lavinia dalea la iumor Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Lavinia Dalea, cu glumele la purtător, a vorbit despre pisica lui Schrodinger | antena 1

Lavinia Dalea, frumoasa bibliotecară care i-a uimit pe jurații iUmor cu glumele ei îndrăznețe în audiții, urcă pe scena iUmor în Semifinală cu un număr de stand-up excepțional.

Doamna bibliotecară care l-a cam mâniat pe Dumnezeu are un nou set de glume pregătit pentru a stârni hohote de râs.

“În comedie mulți fac glume despre relagie pentru că e foarte ofertant”, a spus Lavinia cu privire la numărul ei din audiții.

citește și: iUmor 2020, ediția 11: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor

Lavinia, îmbrăcată într-o ținută cu dantelă neagră extrem de sexy, a urcat pe scena iUmor încrezătoare. A început cu câteva glume despre iubitul ei, făcându-i pe jurați să râdă cu poftă. Pentru a-i liniștii pe susținătorii înflăcărați ai creștinismului, Lavinia a decis că nu va mai încerca glume legate de religie.

Glumele pregătite nu au făcut valuri

Ea a decis să vorbească despre un subiect mai indecent.

“Atunci a devenit platoul o bibliotecă”, a adăugat Dan Badea din culise.

Concurenta iUmor a vorbit despre mai multe tipuri de acte sexuale, dându-le nume amuzante. Jurații au rămas impresionați de îndrăzneala ei, iar publicul a râs cu poftă.

“Despre Dumnezeu am zis că nu mai spun nimic și atunci vorbim despre ce mai rămâne”, a completat Lavinia.

Ea a continuat numărul vorbind despre pisici, în special despre pisica lui Schrodinger.

“Probabil că un savant ar fi râs la gluma cu pisica lui Schrodinger. Din păcate nu am avut savanți în ale umorului, am avut doar veterinari”, a mărturisit Cheloo.

Lavinia a continuat cu un roast la adresa lui Mihai Bendeac și cartea lui autobiografica ce s-a lansat de curând. Ea a continuat să vorbească puțin și despre Delia și Cheloo. Cheloo a spus că îi amintește de Iisus, în timp ce Delia o uimește cu ochii ei mari.

În pandemie, Lavinia a încercat să fie gospodină și povestește ce a gătit și apoi ne spune niște picanterii din viața ei amoroasă.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Să știi că dacă ai 2 glume bune la adresa mea, câștigi meciul”, i-a spus Cheloo, după ce Lavinia a fost întrebată dacă mai are câteva glume, înainte de a încheia. Lavinia a fugit repede la geantă să își caute restul glumelor scrise pe foaie.

Jurații nu au fost impresionați de prestația Laviniei

“Caz clar de eșec pregătit în amănunt”, a spus Cheloo.

După ce și-a găsit foile, Lavinia a continuat cu o glumă legată de starea de urgență și cărți. Apoi, ea a trecut la recomandări de cărți.

“Eu caut un om care să câștige acest concurs și care să nu se fâstâcească”, a spus Mihai Bendeac, vizibil enervat, spunând că nu mai are răbdare.

citește și: Crina Zvoboda, mireasa - ventriloc, face un super-show la iUmor. Delia a rămas uimită de talentul concurentei

“Apreciez momentele de luciditate ale maestrului, chiar și atunci când ele fac să sufere. Sunt binevenite”, a mai adăugat Cheloo.

“Nu îmi doream nimic mai mult decât să dispar în clipa aia de-acolo”, a completat Mihai Bendeac și a ieșit din scenă.

“S-au acumulat mai multe tensiuni la el și a răbufnit”, a completat Delia.

Doar Delia a votat-o pe Lavinia Dalea care a primit un singur like și, din păcate, nu va merge în finală.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Dan Cârstea, prezentatorul cu șarm, a luat cu asalt scena iUmor cu o serie de știri speciale... iUmor 2020, Semifinala. Stelian Milu, în straie preotești, a urcat pe scenă pentru o slujbă cu umor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x