Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Stelian Milu, în straie preotești, a urcat pe scenă pentru o slujbă cu umor

Stelian Milu s-a transformat din Scufițul Roșu în Patriarhul Țițonie și a venit la iUmor pentru a face o slujbă de sfințire.

Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Stelian Milu, în straie preoțești, a urcat pe scenă pentru o slujbă cu umor

Stelian Milu, supranumit și Domnul Țiți sau Scufițul Roșu, urcă pe scena iUmor în Semifinală total schimbat. Dacă în audiții a vorbit despre discriminarea bărbatului, astăzi are în repertoriu un nou set de glume.

El a venit îmbrăcat în Preafericitul părinte Patriarhul Țițonie.

“Am venit să sfințesc acest platou. (…) Trebuie să se ducă la biserică chiar și domnul Cheloo”, a spus Stelian.

citește și: Roxana Condurache l-a fermecat pe Mihai Bendeac în sezonul 9 „iUmor”! „Știu că nu-ți plac fetele frumoase și inteligente”

Chiar dacă nu s-a așteptat să ajungă în semifinală, s-a pregătit temeinic pentru această seară și va da tot ce poate pe scena iUmor.

Patriarhul a venit să sfințească emisiunea iUmor

“Eu voi fi șocant ca și apariție. Nimeni nu se așteaptă să apară Patriarhul în platoul iUmor. Și ceea ce spun cred că îmi dă oareșice șanse să ajung în finală”, a declarat Stelian.

Transformat complet în Patriarhul Țițonie, el a venit la iUmor ca să alunge dracii din showbiz-ul românesc.

“Gata sfințirea! Voi sunteți gata cu cheta?”, și-a cerut la sfârșit leafa Patriarhul Țițonie. El a mărturisit că a fost și în platoul X Factor pentru o moliftă, iar Loredana Groza i-a cerut un molifting.

“Pe voi nu vă arde focul iadului la fund când stați pe scaunele acelea și o vedeți pe Maria Magdalena dezbrăcându-se în acest platou? Eu nu am avut cum să mă uit la acest lucru pentru că nu am fost acasă și nici nu am internet la Patriarhie”, a completat Patriarhul.

Măicuța perversă Magdalena Chihaia s-a dezbrăcat și i-a băgat pe toți în păcat: „Vă sărut pe toate cele sfinte”

“Sfinte Țițonie, această solomonie spurcată nu vă face cinste”, a spus Cheloo cu privire la momentul concurentului iUmor.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Eu cred că ultimele două zile ar fi fost mai ușoare și mai puțin dătătoare de tensiune dacă am fi avut mai multe numere de genul acesta, adică gândite într-o anumită direcție ”, a spus Mihai Bendeac.

“Îmi pare rău. Actorul e actor, costumul e costum, dar glume nu avem”, a completat Cheloo.

“Dar este ceva față de nimicul absolut”, a continuat Mihai Bendeac.

Delia s-a abținut de la comentarii

Delia nu a dorit să comenteze acest moment.

“O să mă sune tata. (…) A purta haine preoțești este un păcat în sine, nici nu trebuie să deschizi gura”, spune Delia, gândindu-se că tatăl său îi va atrage atenția în legătură cu acest moment de la iUmor, de vreme ce el este preot.

citește și: Stelian Milu, discurs despre discriminarea bărbatului pe scena iUmor. Momentul lui a fost apreciat de toți jurații

“Ne pare rău că nu ați adus din puținul pe care îl dețineți, în calitate de actor”, a mai adăugat Cheloo.

Stelian a primit 2 Like-uri, de la Delia și Mihai Bendeac. Prin urmare, el nu va ajunge în marea finală iUmor.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Lavinia Dalea, cu glumele la purtător, a vorbit despre pisica lui Schrodinger... iUmor 2020, Semifinala. Roxana Condurache, blonda focoasă, a venit cu un roast la adresa soacrei ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x