Antena Căutare

iUmor, 21 aprilie 2021. Compania de Teatru Cristi Toma a adus pe scena iUmor o cerere în căsătorie remarcabilă

În ediția 10 din sezonul 10 a show-ului iUmor, Compania de Teatru Cristi Toma le-au pregătit juraților iUmor o cerere în căsătorie, piesă scrisă de Cehov.

compania de teatru cristi toma iumor Galerie
iUmor, 21 aprilie 2021. Compania de Teatru Cristi Toma | antena 1

Compania de Teatru Cristi Toma, formată din Andrei Liviu Vasilescu, Căpățână Mihai și Iulia Stoicescu, au pregătit o scenetă cu o cerere în căsătorie.

Andrei, Mihai și Iulia au avut totul pregătit pe scenă, de la recuzită și până la decor.

La început, unul dintre concurenți proba haine. În tot acest timp, Cheloo a crezut că el seamănă cu Pipino.

Apoi s-a schimbat decorul și a intrat în scenă un alt actor care și-a turnat vodcă și și-a făcut un sandviș cu parizer, ceapă verde, mărar și un strop de vodcă.

“Mă uit la Chefi la cuțite, dar nu am bălit niciodată cum a fost la asta”, au spus Dan Badea și Șerban Copoț.

La iUmor ca la teatru

În vizită la acest domn, Stefanovici, a venit Ivan, îmbrăcat elegant într-un frac. Ivan venise să îi ceară mâna fiicei lui, Natalia.

“Cerere în căsătorie de Cehov eu știu că este o piesă într-un act care nu are cum să dureze mai puțin de 30 de minute, (…) dar nu mi-am închipuit nicio secundă că vor fi 30 de minute pe scenă”, zice Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu i-a surprins pe jurații iUmor cu glume inocente despre copilăriile lor

Natalia, cu hainele rupte și murdară, nu știa că Ivan vrea să o ceară de nevastă. Ivan i-a explicat că cei doi au multe în comun și și-au amintit de o ceartă pe o poiană pe care o împart. Fiecare spunea că Poiana Boilor este a lui.

Aflând că de fapt Ivan venise să o ceară, Natalia regreta că s-a certat cu el și i-a spus tatălui lui să îi cheme înapoi.

Ivan s-a întors și Natalia a crezut că acum e momentul când el îi va propune să se căsătorească. Din nefericire, cei doi au început o nouă dispută despre cei doi câini ai lor.

După ceartă, lui Ivan I s-a făcut rău și a cerut să îi fie chemat un doctor. Acesta a leșinat, iar Natalia a început să plângă pentru că a crezut că a murit.

Ivan s-a dezmeticit și Natalia a zis că acceptă să îi fie soție și până la urmă lucrurile s-au terminat cu bine.

Reacția juraților iUmor după momentul Companiei de Teatru Cristi Toma

“Atât de mult m-am bucurat la finalul acestei piese că poate nici nu jucaseră de mult că a fost această perioadă”, spune Mihai Bendeac.

“A fost emoționant cred că pentru toată lumea. Mi-a fost poftă. Pâi unde te mai duci să vezi că nimic nu-I deschis. A fost o oră, o oră pe care am simțit-o exact cum o simți la teatru și mi-a fost dor de atmosfera aia, de starea aia”, a mai adăugat Delia.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Chase Magic îi surpinde pe jurați cu un număr de magie plin de enrgie și efervescență

“Sunt șocat. (…) Sigur e ceva care o să întrerupă la un moment dat…”, spunea Mihai Bendeac.

“Eu nu m-am mai simțit la iUmor, m-am simțit la teatru”, a completat Delia.

“Vă spun că din cauza pandemiei din ultimii zece ani eu n-am mai călcat în teatru”, le-a mărturisit Cheloo.

“M-am simțit foarte bine”, a mai completat Cheloo în culise.

Compania de Teatru Cristi Toma a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 21 aprilie 2021. Victor Mihălțeanu, actorul figurant la Hollywood, vrea să facă un film. "Am avut o cădere d... Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10! Cheloo: ”Respect! Ai toată admirația mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x